Site icon NewsIT

Χάρης Δούκας: «Θα παραμείνω δήμαρχος με οποιαδήποτε εξέλιξη»

26.06.2024 | 18:05
Χάρης Δούκας: «Θα παραμείνω δήμαρχος με οποιαδήποτε εξέλιξη»

Ξεκινησε σημερα με χαιρετισμους το 4ο Σ υνεδριο των Αρχοντων του Οικουμενικου Πατριαρχειου στον Αρχαιολογικο χωρο της Στοας του Ατταλου . Στην εναρξη των χαιρετισμων ο Προεδρος των Αρχοντων Αντωνης Λυμπερακης καλοσωρησε τους προσκεκλημενους και αναφερθηκε στο βιογραφικο του καθε ενα ομιλητη. Τον λογο πηραν ο εφοπλιστης Αθανασιος Μαρτινος, Ο Δημαρχος Αθηναιων Χαρης Δουκας, ο Αρχιεπισκοπος Ιερωνυμος , ο Αρχιεπισκοπος Αμερικης Ελπιδοφορος και εκ μερους του Πρωθυπουργου ο Γενικος Γραμματεας του ΥΠΕΞ Γιαννης Χρισουλακης .--ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΘΗΝΩΝ

Οι προθέσεις του Χάρη Δούκα σχετικά με το αν θα συνεχίσει να είναι δήμαρχος Αθηναίων ή αν θα αποχωρήσει σε περίπτωση διεκδίκησης της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ, συζητήθηκαν στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο.

Το ερώτημα έθεσε ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Νίκος Σοφιανός, λέγοντας ότι αφορά το Δ.Σ. η όποια πρόθεση του Χάρη Δούκα, αν δηλαδή θα συνεχίσει να είναι δήμαρχος Αθηναίων ή αν θα αποχωρήσει για να γίνει πρόεδρος κόμματος ή αν θα είναι και τα δύο.

Ο Χάρης Δούκας σε τοποθέτησή του ξεκαθάρισε τα εξής: «Είμαι εδώ, δουλεύω και θα είμαι δήμαρχος, θα παραμείνω δήμαρχος με οποιαδήποτε εξέλιξη και θέλω εδώ να συζητάμε όπως συζητάμε και να αφήσουμε τα πολιτικά, να μην πολιτικοποιούμε τα θέματα, για να μπορούμε να έχουμε και αποτέλεσμα».

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version