Κυριακή, 7 Ιουλ.
26oC Αθήνα

Χιλιάδες κάνουν like στο Ποτάμι – Σήμερα τα αποκαλυπτήρια αλλά όχι για ευρωψηφοδέλτιο

Όπως έγραψε και στο facebook ο Σταύρος Θεοδωράκης αναρτώντας αυτή την φωτο: Συζητήσεις επί συζητήσεων
Όπως έγραψε και στο facebook ο Σταύρος Θεοδωράκης αναρτώντας αυτή την φωτο: Συζητήσεις επί συζητήσεων, λίγες ώρες πριν τη συνέντευξη τύπου

Το Ποτάμι μπήκε ορμητικά στην πολιτική ζωή του τόπου με εκείνους που δηλώνουν υποστηρικτές του να γνωρίζουν μόνο τον Σταύρο Θεοδωράκη και κανέναν άλλο. Όλα αυτά όμως σήμερα τελειώνουν αφού στις 13.00 θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια του κόμματος. Θα μάθουμε ποιοί θα είναι οι 30 στενοί συνεργάτε του και όχι οι υποψήφιοι στις ευρωεκλογές.

Το Ποτάμι, σαρώνει σε facebook και twitter με χιλιάδες υποστηρικτές και στα δυο social media είτε από περιέργεια, είτε από ανάγκη για κάτι καινούριο να ακολουθούν κάθε βήμα του Σταύρου Θεοδωράκη και να δηλώνουν υποστηρικτές του.

Ήδη, από την περασμένη Τετάρτη, Το Ποτάμι, μετράει σχεδόν 20.000 φίλους στο facebook και 4.000 followers στο twitter, ενώ είναι δεκάδες χιλιάδες εκείνοι που δηλώνουν προθυμοι να βοηθήσουν, άσχετα πόσοι το εννοούν.

Στις 13.00 στον πολυχώρο Hub στο Μοναστηράκι, ο Σταύρος Θεοδωράκης θα λύσει μέρος του μυστηρίου ανακοινώνοντας όχι τα πρώτα ονόματα των υποψηφίων του νέου κόμματος για τις ευρωεκλογές αλλά τους 30 στενούς συνεργάτες του, σύμφωνα με ΤΑ ΝΕΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σήμερα τα ονόματα για “Το Ποτάμι” του Σ. Θεοδωράκη

Π. Τατσόπουλος: “Αν στεριώσει το “Ποτάμι” του Θεοδωράκη θα πάω”

VIDEO: H στιγμή που ο Σταύρος Θεοδωράκης ανακοινώνει στους συνεργάτες του “Το Ποτάμι”

Η άγνωστη ζωή του Σταύρου Θεοδωράκη – Ποιος τον είχε αποκαλέσει “κωλόπαιδο”

Σταύρος Θεοδωράκης: Πολλοί αυτές τις ώρες πάνε να με φοβίσουν

Πάμε Λουκέτο Live: Παραιτήθηκε ο Στ. Θεοδωράκης, τέρμα το “Ποτάμι”!

Πάμε Λουκέτο Live: Το πρώτο γκάλοπ: Στ. Θεοδωράκης 31,2%!

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε