Κυριακή, 18 Αυγ.
34oC Αθήνα

Χρέωσαν στον Κυριάκο Μητσοτάκη τις καταγγελίες για Καρατζαφέρη και Ζωή Κωνσταντοπούλου

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Μεγάλο θόρυβο προκάλεσε ένα e-mail προς τα δημοσιογραφικά γραφεία, όπου ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης φερόταν να καταγγέλλει τις σχέσεις της Ζωής Κωνσταντοπούλου με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, Γιώργο Καρατζαφέρη.

Σύμφωνα με το πλαστό e-mail k.mitsotakis@hotmail.com που εστάλη σε όλους τους δημοσιογράφους, ο κ. Μητσοτάκης φερόταν να καταγγέλλει τον διορισμό της εκλεκτής του Γιώργου Καρατζαφέρη, της κας Ζωηρού στο ιδιαίτερο γραφείο της Ζωής Κωνσταντοπούλου στη Βουλή.

Ωστόσο, σε επικοινωνία που είχε το NewsIt με τον διευθυντή του γραφείου Τύπου του κ. Μητσοτάκη αυτός ο λογαριασμός δεν ανήκει στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας και έχουν ήδη ενημερωθεί όλοι οι αρμόδιοι φορείς προκειμένου να πράξουν τα δέοντα.

Ο διευθυντής του γραφείου Τύπου κ. Λαζαρίδης επεσήμανε στο NewsIt πως ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει κάνει τέτοια καταγγελία για τον κ. Καρατζαφέρη και την κα Κωνσταντοπούλου και πως το e-mail από όπου στάλθηκε η καταγγελία δεν ανήκει στον ίδιο, αλλά προφανώς είναι μία προσπάθεια αγνώστων να χρεώσουν στον κ. Μητσοτάκη μία τέτοια ιστορία.

H ανακοίνωση του Κυριάκου Μητσοτάκη

Με αφορμή e-mail που εστάλη σε δημοσιογράφους από τη διεύθυνση k.mitsotakis@hotmail.com και στο οποίο εμπλέκονται η Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, και ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, το Γραφείο Τύπου του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου, βουλευτή Β’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, διευκρινίζει:

– Ο λογαριασμός από τον οποίο εστάλη η ηλεκτρονική αλληλογραφία δεν ανήκει στο Πολιτικό Γραφείο του κ. Μητσοτάκη

– Ήδη ο κ. Μητσοτάκης έχει επικοινωνήσει με το Διευθυντή της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, υποστράτηγο Μανώλη Σφακιανάκη, στον οποίο αφενός κατήγγειλε το γεγονός και αφετέρου ζήτησε να κινηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες για τον εντοπισμό των δραστών.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι κύκλοι του προέδρου του ΛΑΟΣ, Γιώργου Καρατζαφέρη αναφέρουν πως ο πρόεδρος δεν έχει καμία σχέση με τους διορισμούς.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε