Πολιτική

Χρηστίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει γίνει ουρά των ΑΝΕΛ και του Καμμένου

Σε ουρά των ΑΝΕΛ και του Πάνου Καμμένου έχει μετατραπεί ο ΣΥΡΙΖΑ τόνισε μεταξύ άλλων ο Παύλος Χρηστίδης, στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης, ανέφερε χαρακτηριστικά πως αντί ο κ. Τσίπρας να αποπέμψει τον κ. Καμμένο, αποπέμπει, επί της ουσίας, αφήνοντάς τον ακάλυπτο, τον κ. Κοτζιά. Συνεχίζουμε και αναρωτιόμαστε γιατί; Γιατί πολύ απλά ο ΣΥΡΙΖΑ έχει γίνει ουρά των ΑΝΕΛ και του κ. Καμμένου, διότι αλλιώς δεν μπορεί να κρατήσει την κυβέρνηση. Εάν δεν παραμείνουν μαζί ενωμένοι, έτσι όπως πορεύονται έως τώρα, θα βγουν στον αέρα διάφορα ενδιαφέροντα πράγματα».

Αναφορικά με το ζήτημα της διαχείρισης των απόρρητων κονδυλίων του υπουργείου Εξωτερικών, ο κ. Χρηστίδης επισήμανε ότι είναι κάτι στο οποίο πρέπει να απαντήσει η κυβέρνηση και ειδικότερα ο κ. Τσίπρας. «Γι’ αυτό και χθες καταθέσαμε σχετική ερώτηση. Εμείς φέρνουμε στη Βουλή τα ερωτήματα που προέκυψαν μετά από αυτά που είπε ο κ. Καμμένος εναντίον του κ. Κοτζιά. Αυτά θέλουμε να απαντηθούν από τον πρωθυπουργό, γι’ αυτό η ερώτηση απευθύνεται προς τον πρωθυπουργό. Θέλουμε καθαρές απαντήσεις», υπογράμμισε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Μύλος» έγιναν Αγαπηδάκη, Βελόπουλος και Πολάκης στη Βουλή για Τέμπη και Καλογήρου: «Θα έπρεπε να ντρέπεσαι» – «Τη μπίζνα σας θα σας την κόψουμε»
Η αιχμή Βελόπουλου για «επαναλαμβανόμενες συμπτώσεις στα Τέμπη» προκάλεσε το ξέσπασμα της Αγαπηδάκη. «Σφήνα» στην κόντρα ο Πολάκης για τα περί «σκούπας στη Δικαιοσύνη»
Η Ειρήνη Αγαπηδάκη
Μαρινάκης κατά ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ: Έχουν κοινό σκοπό την επιστροφή της χώρας σε «μαύρες» περιόδους – Θα επιστρέφουμε τη χυδαιότητα
«Το ΠΑΣΟΚ ξεπλένει τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί θύματα του στη σκευωρία της Novartis ήταν πρώην βουλευτές και υπουργοί του κόμματός του» τόνισε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Ο Παύλος Μαρινάκης