Πολιτική

Χριστίνα Αλεξοπούλου: Ιερέας «εκτόξευσε» κατάρες και αφορισμούς στην υφυπουργό Μεταφορών

Νέα στοχοποίηση για τα ομόφυλα ζευγάρια. Μετά την επίθεση που δέχτηκε μέσα σε εκκλησία η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Αγγελική Δεληκάρη, ιεράς επιτέθηκε φραστικά στην υφυπουργό Μεταφορών, Χριστίνα Αλεξοπούλου.

Πιο συγκεκριμένα μετά το χαστούκι που δέχθηκε η βουλευτής Καβάλας, Αγγελική Δεληκάρη, από μία γυναίκα, στην εκκλησία Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στο Πουλίδειο γηροκομείο, αυτή τη φορά στην Πάτρα σημειώθηκε επίθεση εναντίον της υφυπουργού Μεταφορών, Χριστίνας Αλεξοπούλου.

Στη διάρκεια εκδήλωσης στην πλατεία Ταμπαχάνων, στη μνήμη θυμάτων της Τουρκοκρατίας, ιερέας εξαπέλυσε φραστική επίθεση στην κ. Αλεξοπούλου, με αφορισμούς και κατάρες, με αφορμή το νομοσχέδιο για τους γάμους των ομόφυλων ζευγαριών.

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Ζελένσκι: Τίποτα δεν μπορεί να αποφασιστεί για την Ουκρανία χωρίς την Ουκρανία, είπε ο πρωθυπουργός
«Η Ευρώπη πρέπει να βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την επίτευξη μιας δίκαιης ειρήνης», τόνισε ο Ουκρανός Πρόεδρος
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Κυριάκος Μητσοτάκης: «130 αστυνομικοί στον προαστιακό και στα λεωφορεία» – Ξεκίνησε το πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης
«Με την ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος, η πολιτική αυτή θα εφαρμοστεί σε όλο το δίκτυο της Αττικής με ειδικό σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ