Site icon NewsIT

Χρήστος Σπίρτζης: Αν διαγραφώ από τον ΣΥΡΙΖΑ θα είναι τιμή μου

05.09.2024 | 11:41
Χρήστος Σπίρτζης: Αν διαγραφώ από τον ΣΥΡΙΖΑ θα είναι τιμή μου

«Αν διαγραφώ από τον ΣΥΡΙΖΑ θα είναι τιμή μου» σημείωσε το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης, μιλώντας για την ενδεχόμενη διαγραφή του αλλά και όσα συμβαίνουν στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τις τελευταίες μέρες.

Ο Χρήστος Σπίρτζης που βρέθηκε καλεσμένος στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ άσκησε σκληρή κριτική στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη και τον κατηγόρησε για πολιτική ανεπάρκεια: «Έχετε ξαναδεί αρχηγό κόμματος να κάνει μεταμεσονύκτια ανάρτηση και να κατηγορεί τον προηγούμενο πρόεδρο;». Σημείωσε πως ο Στέφανος Κασσελάκης ασχολείται με διάφορα θέματα και πολλές φορές με θέματα αλλότρια, ενώ όλο αυτό εξυπηρετεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Ο μόνος που στηρίζει τον Μητσοτάκη είναι ο Κασσελάκης», τόνισε αναφέροντας παράλληλα ότι σε μικρό χρονικό διάστημα ο Στέφανος Κασσελάκης, έχει διαιρέσει τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ. «Δεν έχει πολιτική ομάδα που να τον πλαισιώνει για να αποφύγει μεγάλες γκάφες».

«Το Σαββατοκύριακο στην ΚΕ την ίδια ημέρα οι φορείς θα είναι από το Βελλίδειο για να διαδηλώνουν ενάντια στα κυβερνητικά μέτρα. Έχετε ξαναδεί κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης την ημέρα που γίνονται συγκεντρώσεις για την κυβερνητική επιτροπή να ορίζει ΚΕ;», διερωτήθηκε.

Για το ποια μπορεί να είναι η λύση, είπε ότι όλα είναι ανοιχτά και πιθανά, καταλήγοντας ότι αν ο κ. Κασσελάκης αγαπάει τον ΣΥΡΙΖΑ να φύγει μόνος του.

Αναφορικά με το νέο όνομα, ο ίδιος όπως είπε το «θεωρεί σωστό αν παραμείνει ο Στ. Κασσελάκης γιατί δεν έχει καμία σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ και την ιστορία του».

«Διέξοδος για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Κασσελάκης να αποχωρήσει. Ο κ. Κασσελάκης δεν μπορεί να είναι πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ» συμπλήρωσε.

Σε ερώτηση αν βλέπει πιθανή την επανεμφάνιση του Αλέξη Τσίπρα, ο Χρήστος Σπίρτζης απάντησε: «Δεν θέλουμε πίσω τον Τσίπρα, αλλά αν κατέβει θα τον στηρίξω». 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version