Site icon NewsIT

Χρήστος Σπίρτζης: Η μόνη διέξοδος για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι να φύγει ο Στέφανος Κασσελάκης

06.09.2024 | 12:27
Χρήστος Σπίρτζης: Η μόνη διέξοδος για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι να φύγει ο Στέφανος Κασσελάκης

Τρίτη ημέρα εργασιών του 4ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, στις εγκαταστάσεις του Σταδίου Tae Kwon Do, στο Παλαιό Φάληρο. Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024 (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Επανέλαβε την άποψή του ο Χρήστος Σπίρτζης, μετά τη νέα αναβολή της συζήτησης στην επιτροπή Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ για διαγραφή από το κόμμα, πως αν διαγραφεί θα είναι τιμή του.

«Είναι τιμή μου να διαγραφώ από μια φράξια που έχει στήσει ο Στέφανος Κασσελάκης για ταυτοτικούς λόγους» τόνισε ο Χρήστος Σπίρτζης μιλώντας σε εκπομπή της ΕΡΤnews και σημείωσε κατήγγειλε τον πρόεδρο του κόμματος για αντικαταστατικές και αντιδεοντολογικές συμπεριφορές, καλώντας τον να παραιτηθεί.

Αναφέρθηκε και στην επιστολή καταγγελίας που έχει στείλει στο κόμμα ο κ. Σπίρτζης και δήλωσε ότι αφορά όλους όσοι χρησιμοποιούν τις δομές του κόμματος για να έχουν δικά τους οφέλη.

«Δυστυχώς και αυτή τη διαδικασία την έχουν ευτελίσει. Έκαναν χθες μια διαρροή, έξω απ’ ότι ορίζει η Επιτροπή Δεοντολογίας και είπαν ότι αυτό θα γίνει την άλλη εβδομάδα που δεν θα υπάρχει Κεντρική Επιτροπή», σημείωσε. Γεγονός που όπως είπε δείχνει τις προθέσεις καθώς, σύμφωνα με την εισήγηση του κ. Κασσελάκη, θέλει να καταργηθεί η Κεντρική Επιτροπή.

«Είναι τιμή μου να διαγραφώ από μια φράξια που έχει στήσει ο Στέφανος Κασσελάκης για ταυτοτικούς λόγους» τόνισε ο κ. Σπίρτζης λέγοντας ότι είναι ιδιαίτερα στεναχωρημένος από την όλη κατάσταση.

«Η μόνη διέξοδος για το κόμμα είναι να φύγει ο Στέφανος Κασσελάκης» σημείωσε και αναφέρθηκε σε καταστρατήγηση και ευτελισμό των δομών που υπάρχουν στο κόμμα. Πρόσθεσε, δε, πως «με τον Στέφανο Κασσελάκη δεν υπάρχει ούτε συντροφικότητα ούτε πολιτική ομάδα».

Όπως είπε «με τον ευτελισμό που έχει αυτό το κόμμα είναι τιμή μου να με διαγράψει μια φράξια που έχει στήσει ο Στέφανος Κασσελάκης».

Τέλος, επεσήμανε πως θα μπορούσε να μην φτάσει εδώ αν είχαν ακολουθηθεί οι πάγιες αρχές, αξίες και διαδικασίες του κόμματος.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version