Τετάρτη, 17 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Χρυσή Αυγή: Στη φυλακή πάλι ο βουλευτής Λαγός

Χρυσή Αυγή: Στη φυλακή πάλι ο βουλευτής Λαγός

Τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί παραβίασε όχι μια αλλά τρείς φορές ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός και για τον λόγο αυτό επιστρέφει στην φυλακή με βούλευμα του συμβουλίου εφετών.

Ο κ. Λαγός είχε αποφυλακιστεί λόγω παρέλευσης του 18μηνου, ωστόσο σύμφωνα με τους δικαστές παραβίασε τους περιοριστικούς όρους του κατ’ όικον περιορισμού ως εξής:

Στις 28-5-2015, στις 23.40 αποχώρησε από τη Βουλή, δεν πήγε σπίτι του αλλά σταμάτησε σε δύο μαγαζιά, διανυκτέρευσε σε ξενοδοχείο και στην οικία του κατέληξε την επόμενη ημέρα το μεσημέρι.

Στις 12-6-2015 αντί πάλι να επιστρέψει αμέσως ως όφειλε στο σπίτι του όταν αποχώρησε από τη Βουλή, ο Γιάννης Λαγός μετέβη στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Πέραμα.

Στις 16-6-2015 δε, και ενώ είχε αποχωρήσει από τη Βουλή από τις 21.50, όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί έως τις 9.25 π.μ της 17-6-2015, δεν είχε επιστρέψει στην κατοικία του.

Οι περιοριστικοί όροι που του είχαν επιβληθεί, ήταν: κατ΄οίκον περιορισμός στην οικία του υπό 24ωρη αστυνομική φύλαξη με δυνατότητα μετάβασής του μόνο στο Ελληνικό Κοινοβούλιο υπό αστυνομική συνοδεία και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε