Site icon NewsIT

Υπερήφανη η Φώφη Γεννηματά για τη σωτηρία της χώρας από τον ΓΑΠ…

15.05.2016 | 18:25
Υπερήφανη η Φώφη Γεννηματά για τη σωτηρία της χώρας από τον ΓΑΠ…

Βρε μανία που έχουν οι Ελληνες πολιτικοί να θεωρούν ότι έχουμε μνήμη χρυσόψαρου. Η τελευταία που μας το θύμισε είναι η Φώφη Γεννηματά, η οποία από το βήμα της συνδιάσκεψης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης με πολύ υπερηφάνεια είπε «εμείς κρατήσαμε τη χώρα όρθια γι αυτό και δεν μας αξίζει να είμαστε συμπλήρωμα, δεκανίκι και τσόντα κανενός». 

Ότι και να πεις στη Φώφη μάλλον δεν πρόκειται να συμφωνήσεις για τα γεγονότα της εποχής, αφού μας θεωρεί περίπου ως χρυσόψαρα στη γυάλα της.

Για κακή της τύχη όμως ο Γερμανός καθηγητής οικονομίας του πολυτεχνείου του Κρέμνιτς Φ. Λίντνερ δεν ξεχνά και αποκάλυψε πως « με τα δάνεια βοήθειας προς την Ελλάδα σώθηκαν κυρίως γαλλικές και γερμανικές τράπεζες, οι μεγαλύτεροι δανειστές αυτών των χωρών. Οι Έλληνες δεν είχαν κανένα κέρδος από αυτά τα χρήματα, η οικονομία τους συρρικνώθηκε κατά το ένα τρίτο, η ανεργία συνεχίζει να ανέρχεται στο 25%».

Ευτυχώς που μας σώσατε κυρία Γεννηματά. Αν, όμως, έχετε την καλοσύνη μην μας ξανασώσετε. Δεν θα αντέξουμε άλλη τέτοια σωτηρία…

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version