Site icon NewsIT

Υπερψηφίστηκε επί των άρθρων το Μεσοπρόθεσμο! Απάντηση Στουρνάρα στον Τσίπρα

09.05.2014 | 18:58
Υπερψηφίστηκε επί των άρθρων το Μεσοπρόθεσμο! Απάντηση Στουρνάρα στον Τσίπρα

Υπερψηφίστηκε επί των άρθρων το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα για το οποίο έχει ξεσπάσει πολιτικός "πόλεμος" ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ με 150 ψήφους έναντι 119 που το καταψήφισαν.

Ανάμεσα στους βουλευτές που υπερψήφισαν το Μεσοπρόθεσμο ήταν και ο κ. Λοβέρδος με τον κ. Αηδόνη. 

Νωρίτερα, ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας μιλώντας επί του Μεσοπρόθεσμου κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας πως η οριστική διευθέτηση του δημοσίου χρέους με μέτρα ελάφρυνσης θα διαψεύσει τις γραφικές ιερεμιάδες της αντιπολίτευσης.

Ο κ. Στουρνάρας απέρριψε τις αιτιάσεις ότι η κυβέρνηση κωλυσιεργεί στον έλεγχο του μεγάλου πλούτου, τονίζοντας πως το κέντρο ελέγχου φορολογουμένων μεγάλου πλούτου εξετάζει φέτος 1000 περιπτώσεις περισσότερες από πέρσι, ενώ επικαλέστηκε, επίσης, πρόσφατα στοιχεία του υπουργείου Εργασίας, σύμφωνα με τα οποία, το ποσοστό της ανεργίας μειώνεται συνεχώς επί πέντε μήνες.

Αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως αποτελεί φορέα των πλέον οπισθοδρομικών αντιλήψεων και πως «η μεσσιανική πολιτική ρητορεία είναι ξεπερασμένη και οι θιασώτες της δεν έχουν πολιτικό μέλλον».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σφοδρή επίθεση Σαμαρά σε Τσίπρα: Ο λαός δεν θα πάει στον λαϊκισμό και στο νέο “λεφτά υπάρχουν” – “Έρχεται ελάφρυνση του χρέους, αλλά όχι νέο μνημόνιο”

Σταϊκούρας: Ο Τσίπρας θέλει την Ελλάδα της στασιμότητας και του τέλματος

Επίθεση Καμμένου: “Παραδίδουν στρατηγικούς τομείς σε ξένους”

Τσίπρας: Λέτε ψέμματα ότι τα Μνημόνια τελείωσαν – Ο Σαμαράς δοξάζεται κρυπτόμενος

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version