Πολιτική

Υποψήφια βουλευτής με την ΝΔ η Φωτεινή Πιπιλή

Η Φωτεινή Πιπιλή θα είναι υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στην Α' Περιφέρεια της Αθήνας.

Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε το μεσημέρι με την κ. Πιπιλή, στα γραφεία του κόμματος και της ευχήθηκε καλή επιτυχία σε αυτή την κρίσιμη μάχη.

Το βιογραφικό της κ. Πιπιλή:

“Γεννήθηκε στην Αθήνα με καταγωγή από την ορεινή Ολυμπία. Επί 35 και πλέον χρόνια εργάστηκε σε δημόσια και ιδιωτικά κανάλια, ραδιόφωνα, εφημερίδες και περιοδικά. Μεταξύ άλλων η κ. Πιπιλή έχει διατελέσει, Βουλευτής Α Αθηνών με τη ΝΔ (2007-2014), τακτικό Μέλος του Συμβουλίου της Ευρώπης (2012-2014), Δημοτική σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων 1986-2004, μεταβατική Δήμαρχος Αθηναίων, λόγω αποχώρησης της κ. Ντόρας Μπακογιάννη έως ότου εκλεγεί νέος Δήμαρχος, και υποψήφια Νομάρχης Αθηνών με τη ΝΔ το 2006.

Τον Ιούλιο του 2018 η κ. Πιπιλή ορίστηκε από τον κ. Μητσοτάκη σύμβουλός του σε θέματα πολιτισμού της καθημερινότητας.

Η κ. Πιπιλή έχει τιμηθεί με πολλά βραβεία και διακρίσεις, όχι μόνον για τη δημοσιογραφική της διαδρομή, αλλά και για τους αγώνες της για τα δικαιώματα της γυναίκας, το περιβάλλον και την προστασία των ζώων”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Κυριάκος Πιερρακάκης συναντήθηκε με τον Αμερικανό ΥΠΟΙΚ – Στο τραπέζι αμερικανικές επενδύσεις στην Ελλάδα
Ο Κυριάκος Πιερρακάκης εξέφρασε τη βούληση της Ελλάδας για την προσέλκυση αμερικανικών άμεσων επενδύσεων και τεχνολογικών κολοσσών, καθώς και το ελληνικό ενδιαφέρον για αμερικανικές επενδύσεις στο πεδίο της Τεχνητής Νοημοσύνης και των data centers
Ο Κυριάκος Πιερρακάκης με τον Αμερικανό ΥΠΟΙΚ Σκοτ Μπέσεντ
Η μεταμόσχευση μαλλιών του Άδωνι Γεωργιάδη, η πολυήμερη απουσία του, το «hair reveal» και το «πάρτι» στα social media
Ο υπουργός Υγείας έμεινε για μερικές μέρος, περίπου 10, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, πράγμα που κίνησε την περιέργεια του κόσμου και χτες αποκάλυψε το νέο του look
Ο Άδωνις Γεωργιάδης 2