Πέμπτη, 18 Ιουλ.
38oC Αθήνα

Υπουργείο Εργασίας – Γεωργιάδης: «Είμαστε εδώ για να κάνουμε τη ζωή των συμπολιτών μας καλύτερη»

Υπουργείο Εργασίας – Γεωργιάδης: «Είμαστε εδώ για να κάνουμε τη ζωή των συμπολιτών μας καλύτερη»
Φωτογραφία Intime

«Είμαστε εδώ για να κάνουμε τη ζωή των συμπολιτών μας καλύτερη», δήλωσε μεταξύ άλλων ο νέος υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Άδωνις Γεωργιάδης, κατά την τελετή παράδοσης παραλαβής του υπουργείου μετά την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης αναλαμβάνει υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης στη νέα κυβέρνηση με υφυπουργούς τον Βασίλη Σπανάκη και τον Πάνο Τσακλόγλου, για τους οποίους είπε ότι αναμένει να έχει μια πολύ γόνιμη συνεργασία.

Για τον Πάνο Τσακλόγλου, ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε ότι είναι ένας άνθρωπος που τον συνδέει μια εκτίμηση χρόνων ενώ για τον Βασίλη Σπανάκη είπε ότι θα δώσουν μαζί τη μάχη της καθημερινότητας.

«[σ.σ. Ο Πάνος Τσακλόγου] έχει υπάρξει υπερασπιστής των συμφερόντων του κράτους και του λαού σε πολύ δύσκολες στιγμές και τον ευχαριστώ που είναι μαζί μου.

Θα έχουμε μια πολύ γόνιμη συνεργασία και με τον κ. Βασίλειο Σπανάκη, φίλο και συμμαθητή μου χρόνια με τον οποίο πρόκειται να δώσουμε τη μάχη της καθημερινότητας, η οποία και πρέπει να κερδηθεί γιατί εδώ είμαστε για να κάνουμε τη ζωή των συμπολιτών μας καλύτερη.

Και αυτό έχουμε σκοπό να κάνουμε δουλεύοντας σκληρά όσες ώρες και αν χρειαστεί την ημέρα, χωρίς να σκεφτόμαστε καθόλου προσωπικό χρόνο και ξεκούραση».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις