Site icon NewsIT

Υπουργοί μου τη χάνουμε την οικονομία…

10.03.2015 | 13:25
Υπουργοί μου τη χάνουμε την οικονομία…

Υπουργοί μου το χάνουμε το …κορμί. Συγγνώμη την οικονομία ήθελα να πω. Αλλά εδώ που τα λέμε και το πρώτο ισχύει, γιατί χάνουμε την ευκαιρία να δούμε το κορμί μιας χυμώδους οικονομίας που τόσο επιθυμούν οι νεοέλληνες εδώ και έξι χρόνια.

Και πολύ φοβάμαι ότι αν η απραξία συνεχιστεί, δεν θα σας σώσει ούτε η βαρουφάκειος δημιουργική ασάφεια, γιατί δεν θα μπορείτε να δικαιολογήσετε πως καταφέρατε να κάνετε πτώμα κρύο και παγωμένο την οικονομία, ενώ είχατε υποσχεθεί να την κάνετε τούρμπο.

Την καλύτερη συμφωνία να πετύχετε στην Ευρώπη, αν η οικονομία μετατραπεί σε πτώμα, αντί σε …κορμάρα, το χάσατε το παιχνίδι πατριώτες.

Γι΄ αυτό Αλέξη μου αρχίστε τις τεχνητές αναπνοές, δώστε βιταμίνες, σούπερ φουντς και ότι άλλο σας πουν οι γιατροί, συγγνώμη οι οικονομολόγοι ήθελα να πω.

Η ασφυξία στην αγορά έχει φτάσει σχεδόν στο απροχώρητο. Οι τράπεζες έκλεισαν τις στρόφιγγες ακόμα και στις υγιείς επιχειρήσεις (αλήθεια εσείς δεν είσαστε οι μεγαλομέτοχοι;) και εισαγωγείς, εξαγωγείς στενάζουν από την έλλειψη ρευστότητας, εγγυήσεων, φάκτορινγκ.

Τι στο καλό, καθίσατε στις υπουργικές καρέκλες και ξεχάσατε τον έξω κόσμο;

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version