Site icon NewsIT

Υπουργός Τόσκας σε ρόλο στρατηγού: “Όταν μιλάω εγώ δεν θα μιλάει κανείς” – ΒΙΝΤΕΟ

13.11.2015 | 18:31
Υπουργός Τόσκας σε ρόλο στρατηγού: “Όταν μιλάω εγώ δεν θα μιλάει κανείς” – ΒΙΝΤΕΟ

Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας αποφάσισε να κάνει επίδειξη της δυναμής του στους αξιωματικούς και τους βαθμοφόρους της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής.

Αρχικά ο κ. Τόσκας έδωσε συγχαρητήρια στους αστυνομικούς των ΜΑΤ για την ψύχραιμη αντίδρασή τους κατά τη διάρκεια των επεισοδίων την Τετάρτη στις συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας.

Τότε μεταξύ των αστυνομικών, κάποιοι πιθανότατα μιλούσαν μεταξύ τους ή γύρισαν το κεφάλι τους προς τα πίσω, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη και τους “μάλωσε”.

“Όταν μιλάω δεν θέλω να μιλάει κανένας ούτε να γυρίζει πίσω” ήταν η ατάκα του Νίκου Τόσκα με αγριεμένο ύφος προς τον αστυνομικό που ενδεχομένως είχε το “θράσσος” να μιλήσει στον διπλανό του ή να γυρίσει το κεφάλι του προς τα πίσω.

Το χαρακτηριστικό απόσπασμα ξεκινάει από το 1:50. 

Προς το τέλος της ομιλίας του ο κ. Τόσκας αποκάλυψε πως τον γαργαλάει η γλώσσα του και έται κάλεσε τους αστυνομικούς να μην γίνονται δημοσιογράφοι χωρίς λόγοι ή να μην εξυπηρετούν δημοσιογράφους χωρίς λόγο. Επιτέθηκε στους δημοσιογράφους λέγοντας πως κάποιοι εκμεταλλεύονται αυτές τις συνεργασίες, εννοώντας με αστυνομικούς, για άλλους σκοπούς.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version