Πολιτική

Ζαχαράκη για δημοσκοπήσεις: Οι Έλληνες απαντούν πολιτική αλλαγή τώρα

Οι νέες δημοσκοπήσεις δείχνουν την επιθυμία των Ελλήνων για πολιτική αλλαγή τώρα επεσήμανε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Σοφία Ζαχαρακη.

Η κ. Ζαχαράκη αναφορικά με τη δημοσιοποίηση νέων δημοσκοπήσεων τονίζει σε δήλωσή της πως «μία εβδομάδα πριν τις κρίσιμες εκλογές της 26ης Μαΐου και όπως δείχνουν όλες οι νέες δημοσκοπήσεις είναι σαφές πως μπροστά στο δίλημμα στασιμότητα ή αλλαγή οι Έλληνες απαντούν: «Πολιτική αλλαγή τώρα για λιγότερους φόρους και πραγματική ανάπτυξη, επενδύσεις, νέες και καλές δουλειές για όλους» .

Αυτό μόνο η ΝΔ μπορεί να το κάνει πραγματικότητα καταλήγει η Σοφία Ζαχαράκη.

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αποφασίζει το απόγευμα η επιτροπή δεοντολογίας του ΠΑΣΟΚ για την Κατερίνα Μπατζελή – Τρεις μήνες διαγραφή η πιθανότερη εκδοχή
Από την απόφαση που θα λάβει η επιτροπή δεοντολογίας θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό και η κατάσταση που θα επικρατήσει στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης
Η Κατερίνα Μπατζελή
Στα ευρωπαϊκά δικαστήρια ο Χρήστος Σπίρτζης για να ερευνηθεί η εμπλοκή του στην τραγωδία των Τεμπών
Ο Νικήτας Κακλαμάνης ανέφερε ωστόσο ότι δεν θα κάνει δεκτό το αίτημα του Χρήστου Σπίρτζη, λέγοντας ότι το αίτημα τον τιμά «αλλά δεν μπορεί να ικανοποιηθεί λόγω του κανονισμού της Βουλής»
Ο Χρήστος Σπίρτζης
Δημήτρης Παπαστεργίου: «Έρχεται παραγωγή τεχνητής νοημοσύνης στην Ελλάδα, ξεκίνησαν οι εξ’ αποστάσεως μαρτυρίες και ανακρίσεις»
«Αποκτάμε με χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης και από ευρωπαϊκούς πόρους προκειμένου να μπορούμε να παράγουμε Τεχνητή Νοημοσύνη εδώ. Σ’ ένα χρόνο θα είναι έτοιμο» λέει ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης
Ο Δημήτρης Παπαστεργίου