Πολιτική

Ζερδελής: Ό,τι και να ψηφίσω την έδρα μου θα την κρατήσω

"Θα κρατήσω την έδρα μου. Ό,τι και να ψηφίσω, την έδρα μου θα την κρατήσω" δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ  Γ. Ζερδελής.

Μιλώντας στο ραδιοσταθμό Βήμα εξήγησε πως “ψηφίσαμε «ναι» για να μη χάσει τη δεδηλωμένη η κυβέρνηση. Αυτό δεν σημαίνει ότι συμφωνούμε με το πακέτο μέτρων που έρχεται. Το τι θα κάνει κάθε βουλευτής, είναι δική του υπόθεση. Θα βάλει κάτω τη συνείδησή του, θα αποφασίσει με ελεύθερη βούληση αυτό που πιστεύω ότι είναι καλύτερο για το λαό, έχοντας δύο πράγματα στο μυαλό του: πρώτον, το αποτέλεσμα της 25ης Ιανουαρίου και δεύτερον, το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου”.

Απέφυγε να αποκαλύψει την στάση του λέγοντας “δεν θα προκαταλάβετε την ψήφο μου και την απόφασή μου. Θα το μάθετε όταν έρθει η ώρα”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην πρώτη Ανάσταση στην Τήνο – Το μήνυμα του Μητροπολίτη Σύρου
«Εσείς στις πλάτες σας φέρετε τις ευθύνες του έθνους ολοκλήρου. Και χρειάζεστε την προσευχή για αυτή την δύναμη της Παναγίας μας», το μήνυμα του Μητροπολίτη Δωρόθεου στον πρωθυπουργόι
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην πρώτη Ανάσταση στην Τήνο 3