Πολιτική

Ζωή για κύκλωμα εκβιασμών: “Πατριάρχης” ο Τσίπρας, “αρχιμανδρίτης” ο Παππάς

Ακόμη μια ευκαιρία να "πυροβολήσει" τους πρώην συντρόφους της βρήκε η Ζωή Κωνσταντοπούλου με αφορμή τις αποκαλύψεις για το κύκλωμα εκβιασμών και τις αναφορές τους στο όνομα του Νίκου Παππά. Τα πυρά της πρώην προέδρου της Βουλής συγκέντρωσαν και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ γιατί δεν ζητούν εξηγήσεις.

Με ανάρτησή της στα social media η Ζωή Κωνσταντοπούλου τονίζει πως η αποκάλυψη “κυκλωμάτων μιντιακών επιθέσεων και κατά παραγγελία αγιογραφιών με δημόσιο χρήμα εκθέτει” τον Αλέξη Τσίπρα και τον Νίκο Παππά, τους οποίους μαζί με τους κ.κ. Μπενίση και Σπίρτζη καλεί να δώσουν εξηγήσεις.

“Αποκαλύπτεται μια μαφία λυμαίνεται και διαμοιράζει εξουσία, δημόσιο χρήμα, ενημέρωση, με συμμετοχή συγκεκριμένων” αναφέρει η Ζωή Κωνσταντοπούλου και καταλήγει πως “οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ αντί να χειροκροτούν “αρχιμανδρίτη” Νίκο Παππά και “πατριάρχη” Αλέξη Τσίπρα έπρεπε να ζητούν απαντήσεις”.

 

Η αποκάλυψη κυκλωμάτων μιντιακών επιθέσεων και κατά παραγγελία αγιογραφιών με δημόσιο χρήμα εκθέτει @atsipras, @…

Posted by Ζωή Κωνσταντοπούλου – Zoe Konstantopoulou on Wednesday, 24 February 2016

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης: «Με τον Ηλεκτρονικό Φάκελο Υγείας βάζουμε τέλος στην ταλαιπωρία των πολιτών και διευκολύνουμε τη λειτουργία των ΚΕΠΑ»
«Συγχαρητήρια στο Υπουργείο Υγείας, και στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης για τις νέες αυτές υπηρεσίες που βελτιώνουν την καθημερινότητα των συμπολιτών μας» γράφει ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Ιατρική εξέταση
Ελεύθερος ο βουλευτής Νίκος Παπαδόπουλος μετά τους βανδαλισμούς στην Εθνική Πινακοθήκη – «Ξεκρέμασα τέσσερις βέβηλες εικόνες»
Η πράξη του βουλευτή της Νίκης κρίθηκε πλημμέλημα και θα σχηματιστεί δικογραφία εις βάρος του, η οποία θα διαβιβασθεί στη βουλή ώστε να κινηθεί η διαδικασία της άρσης ασυλίας του
Ο βουλευτής Νίκος Παπαδόπουλος έξω από την Εθνική Πινακοθήκη  (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
Κυβερνητικές πηγές για ΠΑΣΟΚ: Όταν μιλούν για «κατήφορο χυδαιότητας και τοξικότητας» να κοιτάζουν τον εαυτό τους στον καθρέφτη
«Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ αναμάσησε τα ίδια fake news που ακούστηκαν από την ηγεσία του κόμματός του και τα οποία απαντήθηκαν πλήρως από τον πρωθυπουργό»
Το Μέγαρο Μαξίμου