Σάββατο, 28 Σεπτ.
30oC Αθήνα

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Το tweet “φαρμάκι” για τον Τσίπρα και το… χλιδάτο γραφείο

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Το tweet “φαρμάκι” για τον Τσίπρα και το… χλιδάτο γραφείο

Δεν χάνει ευκαιρία να ρίχνει… μπηχτές για τον Αλέξη Τσίπρα η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Αυτή τη φορά το έκανε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο twitter!

Και αυτή τη φορά, η απερχόμενη Πρόεδρος της Βουλής επιτέθηκε στον πρωθυπουργό και τον ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς να τους κατονομάζει, με αφορμή την ανακοίνωση της νέας κυβέρνησης αλλά και τα δημοσιεύματα πως είχε… “καπαρώσει” πολυτελές γραφείο στη Βουλή, για να το κρατήσει ως πρώην Πρόεδρος, παρά το γεγονός πως όταν τον περασμένο Ιανουάριο ανέλαβε καθήκοντα, ανάγκασε όλους τους πρώην Προέδρους της Βουλής να εγκαταλείψουν τα γραφεία που είχαν στο κτίριο του Κοινοβουλίου.

Αργά το βράδυ της Τρίτης (22/09/2015) ήρθε το πρώτο… τιτίβισμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου


Νωρίτερα, μέσω twitter είχε απαντήσει και στα δημοσιεύματα σχετικά με το πολυτελές γραφείο που είχε… “καβατζώσει” στη Βουλή και είχε θέα στον Εθνικό Κήπο.


Όλα ξεκίνησαν νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης, όταν διέρρευσαν πληροφορίες πως η Ζωή Κωνσταντοπούλου κατάφερε να κάνει “κατάληψη” σε ένα από τα ωραιότερα γραφεία της Βουλής.

Η πληροφόρηση ανέφερε πως η Ζωή Κωνσταντοπούλου κατάφερε να βρει ένα γραφείο, το οποίο θεωρείται από τα καλύτερα του κτιρίου, με θέα στον Εθνικό Κήπο. Αυτό το γραφείο ανήκε στον πρόεδρο της Βιβλιοθήκης της Βουλής, ο οποίος παραιτήθηκε και δεν έχει τοποθετηθεί κανείς στη θέση του, κάτι που ήταν και ο λόγος για μεγάλες τριβές!

Κι αυτό γιατί στο φως της δημοσιότητας ήρθε μια επιστολή, με την οποία η Ελένη Δρούλια, διευθύντρια της Βιβλιοθήκης της Βουλής, απευθύνεται στο γενιικό γραμματέα της Βουλής, Γιώργο Θαλάσση, και του ζητά να επιστρέψει το κλειδί του γραφείου της με τον αριθμό 207. Γραφείο για το οποίο η πληροφόρηση έλεγε ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου του άλλαξε μέχρι και κλειδαριά!

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε