Πολιτική

Ζουράρις: Δεν είχε πιει… καφέ! Κακοκεφιές και “απειλές”! [vid]

"Επεισοδιακή" ήταν η άφιξη του νέου υφυπουργού Παιδείας, Κώστα Ζουράρι, στο Προεδρικό Μέγαρο, για την ορκωμοσία της νέας Κυβέρνησης, μετά τον χθεσινό ανασχηματισμό. Οι απανωτές αρνήσεις και το... χιούμορ στους δημοσιογράφους.

Θα δείτε ένα βίντεο μόλις 25 δευτερολέπτων. Σε αυτό το ελάχιστο χρονικό διάστημα, ο Κώστας Ζουράρις κατάφερε να “κλέψει” την παράσταση, με δηλώσεις… δηλητηριώδεις!

Για να ρωτήσεις εσύ ρε” είναι η πρώτη του απάντηση σε δημοσιογράφους, οι οποίοι έκαναν… το λάθος να του κάνουν και δεύτερη ερώτηση. Ή μάλλον… προσπάθησαν αφού μετά το “κύριε Ζουράρι” του δημοσιογράφου, ο νέος υφυπουργός Παιδείας απάντησε “δεν έχει κύριε Ζουράρι, μετά“!

Αφού ο δημοσιογράφος τον “έπεισε” να δεχθεί μια ερώτηση, διευκρινίζοντας πως απευθύνεται στον… πολίτη -και όχι τον υφυπουργό- Κώστα Ζουράρι, ξεκίνησε την ερώτηση: “Λένε λοιπόν ότι η παρουσία σας…” πρόλαβε να πει ο δημοσιογράφος με τον βουλευτή των ΑΝΕΛ να τον διακόπτει λέγοντάς του “είσαι φλύαρος! Αμέσως ερώτηση“!

Ακολούθως κι ενώ οι δημοσιογράφοι επέμεναν, ο Κώστας Ζουράρις είπε… “απειλητικά” σε έναν από αυτούς “στον Έβρο σε βλέπω εγώ“, ενώ στη συνέχεια αποχώρησε σχεδόν… πανηγυρίζοντας, με τα χέρια υψωμένα!

Δείτε το απολαυστικό βίντεο

Ρεπορτάζ: Μίλτος Σακελάρης

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Καρφιά» Μαξίμου για Κικίλια και Γεωργιάδη – Οι «δελφινομαχίες» και η δέσμευση για τις αποδοχές συνολικά των ενστόλων
Στους κόλπους της «γαλάζιας» παράταξης, είναι «ζωηρές» οι συζητήσεις για τον αν και σε ποιο βαθμό οι τοποθετήσεις Κικίλια και Γεωργιάδη σχετίζονται με την επόμενη ημέρα στη Ν.Δ
Ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Βασίλης Κικίλιας
Επέκταση των αυξήσεων στα Σώματα Ασφαλείας ζητά και ο βουλευτής της ΝΔ Τάσος Δημοσχάκης με ερώτησή του στη Βουλή
«Η μισθολογική αύξηση πρέπει να επεκταθεί στα στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας που δίνουν καθημερινά έναν αδιάκοπο αγώνα» αναφέρει μεταξύ άλλων ο βουλευτής Έβρου της ΝΔ
Ο βουλευτής Έβρου της ΝΔ Τάσος Δημοσχάκης