Φαίνεται απίστευτο, αλλά έχει περάσει μια δεκαετία από τότε που ο chef Αλέξανδρος Τσιοτίνης ξεκίνησε το CTC. Το μακρινό πλέον 2015, οπότε και άνοιξαν για πρώτη φορά οι πόρτες του εστιατορίου, εξελίχθηκε σε έτος-ορόσημο τόσο για τον ίδιο όσο και για τη γαστρονομική σκηνή της Αθήνας.
Η αναγνώριση δεν άργησε να έρθει: από τότε μέχρι σήμερα έχει αποσπάσει πολλά βραβεία από τους εγχώριους θεσμούς, ενώ το CTC άγγιξε στην κυριολεξία τα «άστρα», κατακτώντας το δικό του αστέρι Michelin.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Αυτή η επέτειος έπρεπε να τιμηθεί ανάλογα, καθώς δεν αποτελεί απλώς μια γιορτή διακρίσεων, αλλά φόρο τιμής σε δέκα χρόνια δημιουργικότητας, αφοσίωσης και εξέλιξης.
Για να γιορτάσει αυτό το δεκαετές ταξίδι, λοιπόν, ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης προσκάλεσε καταξιωμένους σε παγκόσμιο επίπεδο chefs, οι οποίοι μέσα από μια αποκλειστική σειρά four-hands και six-hands δείπνων, θα συμβάλουν στη δημιουργία μιας κορυφαίας γαστρονομικής εμπειρίας, όπου κάθε στάδιο θα είναι ένας μοναδικός διάλογος πολιτισμών, τεχνικών και πάθους, χωρίς θεματικούς περιορισμούς και χωρίς όρια.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Στις 29 Απριλίου το CTC υποδέχεται τον chef Adam Smith από το Michelin-starred εστιατόριο Woven στην Αγγλία, στις 20 Μαΐου τον chef Sang Hoon Degeimbre από το βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin και ένα Green Star εστιατόριο Air du Temps στο Βέλγιο και στις 24 Ιουνίου τον chef Andreas Selvaggini από το μισελενάτο Savage και τον chef Ulrik Jepsen από το βραβευμένο με ένα αστέρι Michelin À L’aise στη Νορβηγία.
Τα 4-hands και 6-hands δείπνα θα συνοδεύονται από κρασιά και ποτά προσεχτικά επιλεγμένα, για να αναδείξουν κάθε πτυχή τους.