Site icon NewsIT

16 Αυγούστου κυκλοφορεί το νέο Age of Empires Online!

15.06.2011 | 10:51
16 Αυγούστου κυκλοφορεί το νέο Age of Empires Online!

Το “Age of Empires Online” είναι το επόμενο κεφάλαιο, της σειράς παιχνιδιών του Age of Empires με τις υψηλότερες πωλήσεις έρχεται σε μερικές εβδομάδες.

Στην έναρξη της κυκλοφορίας  του, το παιχνίδι θα διαθέτει δύο από τους μεγαλύτερους αρχαίους πολιτισμούς – τον Ελληνικό και τον Αιγυπτιακό – και θα προσφέρει περισσότερες από 40 ώρες δωρεάν παιχνίδι, όπου ο παίχτης θα μπορεί να παίξει σε συνεργασία ή ανταγωνιστικά, να κατασκευάσει και να ανταλλάξετε αντικείμενα και φυσικά να ανέβει levels!
 

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, όσο εξελίσσετε ο παίχτης και μεγαλώνει τις αυτοκρατορίες του θα μπορεί αν θέλει κάποια νέα περιπέτεια, μέσα από το παιχνίδι να αγοράσει νέα πακέτα Premium περιεχομένου (Premium Content Packs).

Τα πακέτα που θα είναι διαθέσιμα θα περιλαμβάνουν από εντελώς καινούριους πολιτισμούς μέχρι και πακέτα Booster που θα προσθέτουν νέες λειτουργίες στο παιχνίδι καθώς και πολλά ακόμα!

Σίγουρα το “Age of Empires Online” αναμένεται να είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι Age of Empires, που έχει κυκλοφορήσει ποτέ αφού θα διαθέτει νέες αλληλεπιδράσεις, προσαρμογές και παιχνίδι με πολλούς παίκτες (MMORPG) σε έναν εξελισσόμενο κόσμο.

To  Age of Empires Online θα είναι διαθέσιμο παγκοσμίως στις 16 Αυγούστου, στα καταστήματα καθώς και στο στην επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version