Κυριακή, 4 Αυγ.
35oC Αθήνα

5 Χρόνια παρέα με το Instagram!

5 Χρόνια παρέα με το Instagram!

To Instagram γιόρταζε τα 5 χρόνια λειτουργίας του και ήδη έχει καταφέρει να γίνει ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής πολλών χρηστών.

Το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο, Instagram μέτρα 5 χρόνια ζωής και αυτό που έκανε να ξεχωρίζει από την πρώτη κιόλας στιγμή ήταν τα vintage φίλτρα που μπορούσε να βάλει κάποιος στις φωτογραφίες που τραβάει με το smartphone του και στη συνέχεια να τις μοιραστεί με τους φίλους του.
Δεν χρειάστηκε να περάσει πολύ καιρός έτσι ώστε το Instagram να αρχίσει να μαζεύει χρήστες από celebrities και αθλητές, μοντέλα, μέχρι τον πρόεδρο των ΗΠΑ καιν τον Δαλάι Λάμα και γι’ αυτό το λόγο το Facebook το 2012 βλέποντας τη δυναμική του το αγόρασε έναντι 1 δισ. δολαρίων και από τότε προσπαθεί να βγάλει λεφτά μέσα από αυτό προβάλλοντας διαφημίσεις οι οποίες σύμφωνα με τις έρευνες μπορεί να φθάσουν τα 2,8 δισεκατομμύρια δολάρια to 2017.
Πλέον το Instagram έχει πάνω από 400 εκατομμύρια χρήστες από τους οποίους το 75% είναι εκτός των ΗΠΑ και καθημερινά το νούμερο αυτό αυξάνεται ενώ πολύ συχνά προσπαθεί να βελτιώνει την εμπειρία χρήσης του με την εισαγωγή νέων φίλτρων και λειτουργιών.
 

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε