Τεχνολογία

5 χρόνια χωρίς τον Steve Jobs!

Πέντε χρόνια συμπληρώνονται από τον θάνατο του Steve Jobs, του ιδρυτή της Apple, που έφερε την επανάσταση στο χώρο της τεχνολογίας και άλλαξε την καθημερηνότητα μας με τα προϊόντα της Apple.

Μία από τις πιο “εικονικές” μορφές στον χώρο της τεχνολογίας που έφερε επανάσταση στον τρόπο που χρησιμοποιούμε σήμερα το τηλέφωνό μας αλλά και το γεγονός ότι έβαλε στη ζωή μας το tablet, με την παρουσίαση του iPad, ο Steve Jobs, ο ιδρυτής της Apple, σαν σήμερα 5 Οκτωβρίου έχασε την πολυετή μάχη με τον καρκίνο.
Το “…One more thing” που συνήθιζε να λέει προς το τέλος των παρουσιάσεων των νέων προϊόντων της Apple αλλά και ο τρόπος του παρουσίαζε τα προϊόντα για το πόσο φιλικά ήταν προς το χρήστη και όχι τόσο για το πόσο καλά τεχνικά χαρακτηριστικά έχουν, έκαναν τα προϊόντα της Apple να ξεχωρίζουν.
5 χρόνια μετά το θάνατο του Steve Jobs, η κουλτούρα που δημιουργήθηκε γύρω από τα προϊόντα της Apple φαίνεται πως ακόμα κρατάει μιας και μην ξεχνάμε ότι το iPhone φέρνει ακόμα σχεδόν τα 2/3 των κερδών της εταιρείας.
Με τον Tim Cook στο τιμόνι της Apple έχουν αλλάξει αρκετά που ο Jobs δεν πίστευε και δεν ήθελε να κάνει η Apple, όπως για παράδειγμα είναι η γραφίδα, τα μεγάλα τηλέφωνα, τα μικρά tablets, πράγματα που τελικά η εταιρία κατασκεύασε.

Τώρα το θέμα είναι αν ο Tim Cook (με το μόνο νέο προϊόν της εταιρίας που έχει κυκλοφορήσει κάτω από την ηγεσία του να είναι το Apple Watch), καταφέρει να διατηρήσει τον ενθουσιασμό για τα νέα προϊόντα της Apple….
Τεχνολογία

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τεχνολογία: Περισσότερα άρθρα
Αστρονόμοι δημιουργούν για πρώτη φορά με λεπτομέρεια την πρώτη τρισδιάστατη δομή της ατμόσφαιρας ενός εξωπλανήτη
Είναι η πρώτη φορά που οι αστρονόμοι είναι σε θέση να μελετήσουν την ατμόσφαιρα ενός πλανήτη εκτός του Ηλιακού μας συστήματος σε τέτοιο βάθος και λεπτομέρεια
Τρισδιάστατο σχέδιο της ατμόσφαιρας του WASP-121b που αποτελείται από τρία στρώματα: Ανέμους σιδήρου στο κάτω μέρος, αεροχείμαρρο νατρίου στο μεσαίο τμήμα και ένα ανώτερο στρώμα ανέμων υδρογόνου