Σάββατο, 6 Ιουλ.
26oC Αθήνα

Έρχεται και στην Ελλάδα το Kindle Fire HD της Amazon!

Έρχεται και στην Ελλάδα το Kindle Fire HD της Amazon!

H Amazon ανακοίνωσε οτι το δημοφιλές tablet της, Kindle Fire HD, αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα και σε 170 επιπλέον χώρες του κόσμου.

 
Όσοι θέλουν δεν έχουν παρά να προπαραγγείλουν το δημοφιλές tablet σε όποια έκδοση θέλουν ( 7 ή 8.9 ιντσών) της Amazon μέσα από το online κατάστημα της εταιρείας, και από τις 13 Ιουνίου θα ξεκινήσουν οι αποστολές τους.
 
Τα Kindle Fire HD διαθέτουν οθόνη υψηλής ευκρίνειας (1280 x 800 pixel), στερεοφωνικά ηχεία και δέκτη Wi-Fi που, σύμφωνα με την Amazon, εξασφαλίζει καλύτερη σύνδεση από τα ανταγωνιστικά μοντέλα. 
 
Το μοντέλο των  7 ιντσών διαθέτει διπύρηνο επεξεργαστή, ενώ το 8,9 Kindle Fire HD τον OMAP4470 της Texas Instruments ενώ ο αποθηκευτικός χώρος και των δύο ξεκινά από τα 16 GB.
 
Η τελική τιμή των δύο tablet της Amazon αρχίζει από τα 289 και 375 δολάρια, για το 7 και το 8,9 ιντσών μοντέλο αντίστοιχα, συμπεριλαμβανομένων και των δασμών.
 
Τέλος στην Ελλάδα πλέον υποστηρίζεται και το Amazon Appstore, το ηλεκτρονικό κατάστημα  εφαρμογών της εταιρίας οπότε οι κάτοχοι του Kindle Fire θα μπορούν να το χρησιμοποιούν κανονικότατα αφού θα μπορούν να «κατεβάσουν» οποιαδήποτε εφαρμογή θέλουν.
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε