Site icon NewsIT

Huawei Watch 3 Series: Ξαναβρές τη φόρμα σου, προστάτευσε την υγεία σου, μάθε καλύτερα το σώμα σου

08.07.2021 | 15:58
Huawei Watch 3 Series: Ξαναβρές τη φόρμα σου, προστάτευσε την υγεία σου, μάθε καλύτερα το σώμα σου

Αυτό το τεχνολογικό gadget από τη Huawei θα σε βοηθήσει να έχεις καλύτερη ποιότητα ζωής. Δώρο με κάθε προπαραγγελία, τα απίθανα noise-cancelling ακουστικά FreeBuds 4i και FreeBuds Pro! Αν ο στόχος σου φέτος το καλοκαίρι είναι να παραμείνεις fit και υγιής, το Huawei (Watch 3 Series) Watch 3 και Watch 3 Pro θα σε βοηθήσει να ... Περισσότερα

Αυτό το τεχνολογικό gadget από τη Huawei θα σε βοηθήσει να έχεις καλύτερη ποιότητα ζωής. Δώρο με κάθε προπαραγγελία, τα απίθανα noise-cancelling ακουστικά FreeBuds 4i και FreeBuds Pro!

Αν ο στόχος σου φέτος το καλοκαίρι είναι να παραμείνεις fit και υγιής, το Huawei (Watch 3 Series) Watch 3 και Watch 3 Pro θα σε βοηθήσει να τον πετύχεις.

Η συνεχής παρακολούθηση της υγείας αλλά και η διασφάλιση της καλής φυσικής κατάστασης, είναι πλέον σε πρώτο πλάνο, ενώ το smartwatch γίνεται σιγά σιγά αχώριστος σύντροφος για τον άνθρωπο.

Η HUAWEI ανεβάζει ξανά τον πήχη, με δύο νέα μοντέλα, που αποτελούν την χρυσή τομή μεταξύ τεχνολογίας και κομψότητας. Τα νέα HUAWEI Watch 3 και HUAWEI Watch 3 Pro, ήρθαν για να αλλάξουν τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε την τεχνολογία.

Οι προπαραγγελίες ξεκίνησαν με δώρο ένα ζευγάρι wireless ακουστικά με Active Noise Cancellation!

Προπαραγγείλτε τώρα το καλύτερο smartwatch της αγοράς και κάντε αυτομάτως δικό σας άλλο ένα απιθανο HUAWEI wearable, ιδανική επιλογή για να συμπληρώσετε τα απαραίτητα gadget της καθημερινότητάς σας και να απογειώσετε την εμπειρία χρήσης: ένα ζευγάρι true wireless bluetooth ακουστικά με Active Noise Cancellation!

Δώρο με κάθε Huawei Watch 3 τα Huawei FreeBuds 4i και με κάθε Huawei Watch 3 Pro τα Huawei FreeBuds Pro»! Η προσφορά αφορά μόνο τις προπαραγγελίες και ισχύει μέχρι 20 Ιουλίου.

Το νέο αυτό smartwatch είναι ιδανικό για την παρακολούθηση της υγείας, καθώ αποτελεί το καλύτερο παράδειγμα ενός «έξυπνου» και συμβατικού πολυτελούς ρολογιού.

Τα HUAWEI Watch 3 Series είναι, δίχως αμφιβολία, το wearable της νέας εποχής.

Το νεό αυτό smartwatch διαθέτει επαγγελματικού επιπέδου λειτουργίες παρακολούθησης της υγείας και φυσικής κατάστασης με μία πραγματικά απίστευτα μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Τα δύο νέα wearables της σειράς HUAWEI Watch 3, αποτελούν ένα ιδανικό δώρο για εσάς και τα αγαοημένα σας πρόσωπα, καθώς διαθετουν λειτουργίες που θα φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες για όλες τις ηλικίες.

Με νέες δυνατότητες και ευκολίες, όπως η αναγνώριση πτώσης αλλά και η υπενθύμιση να πλένετε τα τα χέρια σας, τα ρολόγια της σειράς HUAWEI Watch 3 έρχονται να αλλάξουν τη ζωή σας. Εκτός των άλλων η σειρά Watch 3 φέρνει για πρώτη φορά τη λειτουργία μέτρησης της θερμοκρασίας της επιδερμίδας.

Τα HUAWEI Watch 3 Series, διαθέτουν και λειτουργία εκπομπής σήματος έκτακτης ανάγκης (SOS). Η λειτουργία SOS είναι αυτόματη και λειτουργεί ανιχνεύοντας όταν το άτομο πέφτει κάτω και δεν μπορεί να σηκωθεί.

Σε συνδυασμό με άλλες λειτουργίες, όπως καταγραφή καρδιακών παλμών, συνεχόμενη ανίχνευση SpO2, παρακολούθηση ύπνου και πίεσης, το ολοκληρωμένο σύνολο λειτουργιών της σειράς smartwatch επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πλήρη εικόνα για την κατάσταση της υγείας τους.

Και, βέβαια, όλες αυτές οι λειτουτργίες, χωρίς να έχετε το άγχος για τη διάρκεια της μπαταρίας.

Το Watch 3 διαθέτει λειτουργία ultra-long battery life (διάρκεια μπαταρίας 14 ημέρες), ενώ το Watch 3 Pro φτάνει και τις 21 ημέρες.

Όταν ταξιδεύουν, οι χρήστες μπορούν να μετατρέψουν τη σειρά HUAWEI Watch 3 σε προσωπικό ταξιδιωτικό βοηθό τους και να δουν πληροφορίες για ταξί ή για την πτήση τους σηκώνοντας απλά τον καρπό τους, γλιτώνοντας έτσι την ταλαιπωρία του να πρέπει να βγάλουν από την τσέπη ή την τσάντα τους το smartphone, ενώ είναι φορτωμένοι με αποσκευές.

Tags:

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version