Τετάρτη, 17 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Μία εφαρμογή θα σας κάνει διαδικτυακό εκδότη!

Μία εφαρμογή θα σας κάνει διαδικτυακό εκδότη!

Η δημοφιλής εφαρμογή Flipboard κυκλοφόρησε ένα σημαντικό update που μετατρέπει πλέον τους αναγνώστες της σε… εκδότες περιοδικών.

Το Flipboard 2.0 προσθέτει τη δυνατότητα να δημιουργείτε και να μοιράζεστε “προσωποποιημένα” περιοδικά, τα οποία μπορείτε να δημιουργήσετε επιλέγοντας περιεχόμενο από τον Παγκόσμιο Ιστό.
 
Χάρη στην ύπαρξη ενός “+” button, οι αναγνώστες μπορούν να σώσουν και να διαμοιράσουν ειδήσεις, φωτογραφίες, video και ηχητικά clips, δημιουργώντας με αυτό τον τρόπο ηλεκτρονικά περιοδικά με τις προτιμήσεις, τα ενδιαφέροντα ή ακόμη και τη γνώμη τους για διάφορα ζητήματα.

Επίσης μετά τη δημιουργία του ηλεκτρονικού περιοδικού του ο χρήστης μπορεί να επιλέξει τίτλο και στη συνέχεια να το κάνει δημόσιο ή κοινόχρηστο είτε ακόμη να το κρατήσει ιδιωτικό. 

 
Αν επιλέξει πάντως να το κάνει δημόσιο εκτός του οτι μπορεί να το μοιραστεί μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα (Facebook, Twitter και Google+), να αλλάξει εξώφυλλο αλλά και να ενημερώνεται για τους αναγνώστες του, όταν αυτοί κάνουν like, comment ή εγγράφονται “συνδρομητές” στα περιοδικά σας. 
 
Το νέο Flipboard 2.0 είναι διαθέσιμο για iPhone και iPad στο App Store ενώ οι χρήστες Android, για την ώρα δεν μπορούν να δημιουργήσουν τα δικά τους περιοδικά, μπορούν όμως να διαβάσουν τα περιοδικά που δημιουργούν οι χρήστες iOS.
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ KAI ΣΤΟ DIGITALLIFE

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε