Τετάρτη, 24 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Περισσότερες από τις μισές iOS εφαρμογές υπάρχουν διαθέσιμες και στα Windows 8

Περισσότερες από τις μισές iOS εφαρμογές υπάρχουν διαθέσιμες και στα Windows 8

Η Microsoft, έχει επανασχεδιάσει πλήρως το ηλεκτρονικό της κατάστημα για τα Windows 8.1, και πλέον προσφέρει ακόμα περισσότερες και υψηλότερης ποιότητας εφαρμογές.

 
Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία αναλύσεων Infragistics, το 54% των κορυφαίων εφαρμογών για iOS είναι επίσης διαθέσιμες και για Windows 8, ποσοστό το οποίο αναμένεται να αυξηθεί τους επόμενους μήνες.
 
Η εταιρεία επέλεξε 100 από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές για iOS, εξαιρουμένων των παιχνιδιών, και έλεγξε για τη διαθεσιμότητά τους σε άλλες πλατφόρμες, όπως τα Windows Phone, Android και Windows 8.
 
Βάσει των αποτελεσμάτων της έρευνας, η Microsoft φαίνεται πως έχει καταφέρει να πείσει περισσότερους από τους μισούς από τους κορυφαίους προγραμματιστές iOS για τη μεταφορά των εφαρμογών τους στο Windows 8 και τα πράγματα αναμένεται να βελτιωθούν σημαντικά στο μέλλον, καθώς αρκετές μεγάλες εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των Facebook, εργάζονται αυτή τη στιγμή πάνω σε εργαλεία Metro tools για να χρησιμοποιηθούν σε Windows 8 και Windows RT.
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε