Τρίτη, 23 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Το Xbox One έρχεται στην Ελλάδα

Το Xbox One έρχεται στην Ελλάδα

Στις 5 Σεπτεμβρίου η Microsoft θα κυκλοφορήσει το Xbox One στην ελληνική αγορά!

Η Microsoft ανακοίνωσε οτι το πολυαναμενόμενο Xbox One θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα στις 5 Σεπτεμβρίου με τιμή που θα ξεκινάει από €399. 
 
Κάθε συσκευασία θα περιλαμβάνει μια κονσόλα Xbox One – που διαθέτει 500GB σκληρό δίσκο, Blu-ray, και ενσωματωμένο Wi-Fi – ένα ασύρματο χειριστήριο Xbox One και μια δοκιμαστική συνδρομή 14ων ημερών στην υπηρεσία Xbox Live Gold.
 
Επιπλέον, πρόκειται να κυκλοφορήσει και το Xbox One με τον αισθητήρα του Kinect στην τιμή των €499. 
 
Οι πιστοί φίλοι του Xbox θα μπορούν να επιλέξουν την έκδοση που προτιμούν για να ζήσουν την εμπειρία αποκλειστικών παιχνιδιών και ψυχαγωγίας στο Xbox. 
 
Ανάμεσα σε αυτά περιλαμβάνονται πλοήγηση στην κονσόλα χρησιμοποιώντας τις κινήσεις των χεριών, βιομετρικό sign-in, βίντεο-κλήσεις μέσω του Skype, προσωποποίηση, σάρωση των QR codes και άλλα βελτιωμένα χαρακτηριστικά διαθέσιμα αποκλειστικά με το Kinect σε παιχνίδια όπως “Kinect Sports Rival”, “Dead Rising 3” και “Project Spark”.
                                                
Τέλος αναμένεται η κυκλοφορία μεγάλης ποικιλίας παιχνιδιών Xbox One στην Ελλάδα,  φέρνοντας τις καλύτερες σειρές από αποκλειστικούς block buster τίτλους, όπως το “Forza Horizon 2” και “Halo: The Master Chief Collection,” το οποίο έρχεται με το πολυαναμενόμενο “Halo 5: Guardians” multiplayer beta.
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε