Site icon NewsIT

Apple: 6,5 εκατομμύρια συνδρομητές στο Apple Music!

20.10.2015 | 13:06
Apple: 6,5 εκατομμύρια συνδρομητές στο Apple Music!

Η μουσική υπηρεσία της Apple που ξεκίνησε στα τέλη Ιουνίου έχει συνολικά περισσότερους από 6,5 εκατομμύρια συνδρομητές, 

Σύμφωνα με δήλωση του CEO της Apple, Tim Cook, η νέα μουσική υπηρεσία Apple Music “πάει πολύ καλά” και έχει σε μόλις 4 μήνες λειτουργίας πάνω από 6,5 εκατομμύρια συνδρομητές.
Επίσης η μουσική υπηρεσία προσφέρει δωρεάν 3μηνη δοκιμαστική περίοδο χρήσης σε περισσότερες από 100 χώρες, η οποία ξεκίνησε τον Ιούνιο και πλέον σε πολλούς έχει λήξει, όμως όπως φαίνεται πάνω από οκτώ εκατομμύρια άνθρωποι επωφελούνται ακόμη από αυτήν, αυξάνοντας σε περισσότερα από 15 εκατομμύρια τον συνολικό αριθμό των χρηστών της υπηρεσίας. 
Ο διευθυντής της Apple εκτίμησε πως το γεγονός ότι “πραγματικοί άνθρωποι” χρησιμοποιούν τα playlist της Apple Music της δίνει ένα πλεονέκτημα στους χρήστες, γιατί δημιουργεί μια εμπειρία ακρόασης ανώτερη εκείνης που εξασφαλίζεται μέσω των πληροφοριακών αλγορίθμων “0 και 1”.
Ο Tim Cook δήλωσε ακόμη ότι το Apple TV, θα είναι διαθέσιμο από τα τέλη Οκτωβρίου, διαβεβαιώνοντας πως το νέο σύστημα “επιτρέπει μια νέα τηλεοπτική εμπειρία” και “είναι η βάση του μέλλοντος της τηλεόρασης” αφού σύμφωνα με την εταιρία, έχει τη δυνατότητα να κάνει για την τηλεόραση ό,τι κάνει το iPhone, για τα τηλέφωνα. Η υπηρεσία αυτή επιτρέπει κυρίως την πρόσβαση στο App Store, στο διαδικτυακό κατάστημα εφαρμογών της Apple, που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία στα iPhone. Διαθέτει επίσης το ηχητικό βοήθημα Siri που επιτρέπει την αναζήτηση προγραμμάτων μιλώντας απευθείας στο μηχάνημα. 
Tags:

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version