Κυριακή, 15 Σεπτ.
25oC Αθήνα

Αυτό είναι το Motorola ATRIX™!

Η Motorola ανακοίνωσε ένα καινοτόμο smartphone που λειτουργεί με Android και «βάζει» στην τσέπη του χρήστη την ισχύ και τις δυνατότητες ενός PC.

Το νέο Motorola ATRIX™, διαθέτει επεξεργαστή με διπλό πυρήνα χρονισμένο στα 1GHZ που παρέχει τη δύναμη του φορητού υπολογιστή μέσα στην τσέπη του χρήστη. Η μνήμη RAM είναι υπερ αρκετή (1GB) επιτρέποντας στο χρήστη να κάνει αδιάκοπες πολλαπλές λειτουργίες (multi-tasking), όπως για παράδειγμα να παρακολουθεί ταινία ενώ λαμβάνει και απαντά στα email του.

Διαθέτει επίσης κάμερα στο πίσω και στο μπροστά μέρος για βιντεοκλήσεις και δυνατότητα καταγραφής σε HD ενώ ο αποθηκευτικός χώρος του μπορεί να φτάσει έως και τα 48GB (16GB εσωτερική μνήμη και προαιρετική 32GB MicroSD κάρτα) για να αποθηκεύσει χιλιάδες τραγούδια, φωτογραφίες και ταινίες.

Το ATRIX™ σε συνδυασμό με την επαναστατική εφαρμογή webtop, μεταμορφώνεται όταν τοποθετείται στο συνοδευτικό Lapdock ή στο HD Multimedia Dock, επιτρέποντας έτσι στους χρήστες να χρησιμοποιούν τις εφαρμογές Android σε μια μεγαλύτερη οθόνη, να περιηγηθούν στις αγαπημένες τους ιστοσελίδες μέσα από μια πλήρη επιφάνεια εργασίας
Firefox, να στείλουν άμεσα μηνύματα, να ελέγξουν τα email, να έχουν πρόσβαση στα αρχεία τους και να πραγματοποιούν κλήσεις – όλα την ίδια στιγμή.

Το Motorola ATRIX™ είναι σχεδιασμένο για να γίνει ουσιαστικά ο κύριος κόμβος του χρήστη για να δημιουργεί, να επεξεργάζεται και να απολαμβάνει έγγραφα, πολυμέσα και περιεχόμενο. Αυτό καθίσταται εύκολο μέσα από την τελευταία έκδοση της εφαρμογής webtop* της Motorola και τα προαιρετικά docks που παρέχουν στους χρήστες μια μεγαλύτερη οθόνη, πληκτρολόγιο και trackpad – δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες για μια πιο ενισχυμένη αλλά και πιο διαδραστική εμπειρία που θυμίζει υπολογιστή με τις συσκευές τους.

Με το Κέντρο Ψυχαγωγίας οι χρήστες μπορούν να προβάλουν φωτογραφίες, να παίζουν μουσική και να παρακολουθούν βίντεο από μια HD τηλεόραση στο σαλόνι τους. Οι κλήσεις ακόμα συνεχίζονται χωρίς διακοπή αν το Motorola ATRIXTM μετακινηθεί από το dock.

Παράλληλα, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή webtop, οι εργαζόμενοι σε επιχειρήσεις χρήστες με υπάρχον λογαριασμό Citrix θα επωφεληθούν από την εφαρμογή Citrix Receiver που παρέχει ασφαλή, υψηλής επίδοσης πρόσβαση σε εικονικές επιφάνειες εργασίας όπως Windows, διαδίκτυο και εφαρμογές γραφείου που φιλοξενούνται στο Citrix XenDesktop. Μαζί με την πλήρη σειρά για εργασίες γραφείου και εφαρμογές email, οι χρήστες μπορούν επίσης να έχουν πρόσβαση σε εφαρμογές διαδικτύου όπως Google DocsTM, καθώς και οποιαδήποτε εφαρμογή HTML και υπηρεσία από την πλήρη επιφάνεια εργασίας του προγράμματος πλοήγησης.

Με έναν απίστευτα λεπτό σχεδιασμό που ζυγίζει περίπου 1,1 κιλά, το Lapdock1 διαθέτει οθόνη 11.6 ίντσες, πλήρες πληκτρολόγιο, ηχεία, και μπαταρία 36Wh 3 κυττάρων που διαρκεί έως και 8 ώρες2. Οι χρήστες τοποθετούν το Motorola ATRIX™ στο πίσω μέρος του Lapdock για να ζήσουν την εμπειρία της πραγματικής ευελιξίας στη δουλειά, στο σπίτι
και όταν βρίσκονται σε κίνηση με μια συσκευή που είναι ελαφρύτερη και μικρότερη από τα περισσότερα laptop της αγοράς.

Με τρεις θύρες USB και μία θύρα HDMI, το Motorola HD Multimedia Dock μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εργασίες σταθερού υπολογιστή συνδέοντας το με οθόνη, πληκτρολόγιο, ποντίκι και ηχεία που είναι συμβατά με
HDMI. Επίσης το dock μπορεί να συνδεθεί με τηλεόραση και ηχητικό σύστημα home theater που είναι συμβατά με HDMI για να απολαμβάνεις βίντεο, μουσική, παιχνίδια και ακόμα περισσότερα.

Τέλος το Motorola ATRIX™ μπορείτε να το βρείτε σε όλα τα ενημερωμένα καταστήματα κυκλοφορεί στην Ελληνική αγορά

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Motorola ATRIXTM και για πλήρη λίστα των χαρακτηριστικών του, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.motorola.gr

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε