Site icon NewsIT

Η Apple παρουσιάζει το iPhone 16: Όλα όσα θα δούμε στην παρουσίαση

09.09.2024 | 18:15
Η Apple παρουσιάζει το iPhone 16: Όλα όσα θα δούμε στην παρουσίαση

FILE PHOTO: Apple iPhones are seen inside India's first Apple retail store during a media preview, a day ahead of its launch in Mumbai, India, April 17, 2023. REUTERS/Francis Mascarenhas/File Photo

Κάθε χρόνο στις αρχές Σεπτεμβρίου, η Apple δίνει το… μεγάλο της ραντεβού για τα νέα προϊόντα που θα λανσάρει. Φέτος, έρχεται το iPhone 16, το οποίο θα έχει και τεχνητή νοημοσύνη.

Η παρουσίαση της Apple, κάθε Σεπτέμβριο, γίνεται talk of the world. Έτσι σήμερα (09.09.2024) όλοι περιμένουν να μάθουν τι νέο θα έχει το iPhone 16 και τι καινούργιο έρχεται (και πότε) στα άλλα προϊόντα της εταιρίας, όπως ακουστικά, ρολόγια, tablets και υπολογιστές.

Τα μέχρι τώρα στοιχεία αναφέρουν ότι το νέο iPhone θα υποστηρίζει λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης. Θα παρουσιαστούν απόψε τα iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max. Όλα τους θα είναι συμβατά με το Apple Intelligence, την πλατφόρμα τεχνητής νοημοσύνης της Apple. Ωστόσο, τα νέα iPhone, που θα κυκλοφορήσουν άμεσα, δεν θα έχουν ΑΙ, αφού αυτή αναμένεται να λανσαριστεί μέχρι το τέλος Οκτωβρίου, σύμφωνα με το 9to5Mac.

«Προσωπικό σύστημα νοημοσύνης που τοποθετεί ισχυρά παραγωγικά μοντέλα στον πυρήνα του iPhone, του iPad και του Mac»: έτσι περιγράφει η Apple το Apple Intelligence.

Η πλατφόρμα φέρνει εργαλεία δημιουργικής γραφής και δημιουργίας εικόνων, τη δυνατότητα δημιουργίας προσαρμοσμένων emojis (ή Genmojis), καθώς και μεγάλες βελτιώσεις στη Siri.

Apple Intelligence in 5 minutes

Εκτός από το νέο iPhone, η Apple θα παρουσιάσει και ο iOS 18, το οποίο αναμένεται να έχει μια σειρά από συναρπαστικά νέα χαρακτηριστικά προσβασιμότητας, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας του χρήστη να ελέγχει το τηλέφωνο μόνο με τα μάτια!

Το iPhone Eye Tracking θα λειτουργεί σε οποιοδήποτε iPhone που είναι συμβατό με το iOS 18. Το Eye Tracking θα ενεργοποιείται από τις ρυθμίσεις και αφού το τηλέφωνο, μέσα από μια διαδικασία βαθμονόμησης, μάθει να αναγνωρίζει τις κινήσεις των ματιών.

Tags: ,

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version