Site icon NewsIT

Η Alcatel παρουσίασε Android κινητό

20.02.2010 | 17:23
Η Alcatel παρουσίασε Android κινητό

Η Alcatel παρουσίασε ένα νέο «έξυπνο» Android κινητό, ξαφνιάζοντας έτσι όλους εκείνους που πίστευαν ότι δεν θα τολμούσε ν' αναμειχθεί με τα smartphones!

 

Αν και μέχρι τώρα είχαμε συνηθίσει την Alcatel να ειδικεύεται στα low-end κινητά. Μάλλον το 2010 ήρθε να τα αλλάξει με την παρουσίαση ενός νέου “έξυπνου” κινητού.

Το νέο smartphone που παρουσίασε πριν λίγες μέρες, ονομαζεται OT-980. Έχει οθόνη αφής και θα υποστηρίζει το λειτουργικό σύστημα της Google, πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο και θα κοστίζει κοντά στα 200 ευρώ.

Η Alcatel αποφάσισε να προχωρήσει στην κατασκευή ακόμα 15 smartphones συσκευών μες στο 2010. Οι συσκευές αυτές θα είναι το μουσικό, OT-710 με στόχο να καλύψει τις μουσικές απαιτήσεις του κοινού , το OT-880, ένα smartphone με οθόνη αφής και slider σχεδιασμό και πληκτρολόγιο QWERTY, το OT-606 που θα αποσκοπεί να καλύψει τις ανάγκες για επικοινωνία μέσω της σύνταξης κειμένων, το OT-806, ένα bar τηλέφωνο με σύνδεση Wi-Fi, QWERTY πληκτρολόγιο και οθόνη αφής. Οι τιμή των συσκευών αυτών θα είναι το πολύ 100 ευρώ.

Υπομονή λοιπόν για να δούμε και τα νέα φτηνά αλλά “έξυπνα” κινητά.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version