Site icon NewsIT

iPhone 7 Plus και iPhone 7 Jet Black ούτε για δείγμα!

16.09.2016 | 09:25
iPhone 7 Plus και iPhone 7 Jet Black ούτε για δείγμα!

Δεν είναι λίγοι οι καταναλωτές που προσπαθούν να βρουν ένα νέο iPhone 7 ή iPhone 7 Plus αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει διαθεσιμότητα λόγω της μεγάλης ζήτησης

Όταν η T-Mobile και η Sprint ανακοίνωσαν στις αρχές της εβδομάδας οτι οι προ-παραγγελίες του iPhone 7 είναι πολύ περισσότερες από αυτές του iPhone 6 αλλά και του iPhone 6s τότε όλοι καταλάβαμε οτι για ακόμα μία φορά η νέα συσκευή της Apple θα είναι δυσεύρετη.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Apple όλα τα διαθέσιμα μοντέλα iPhone 7 Plus αλλά και το iPhone 7 Jet Black έχουν ξεπουλήσει! 

Όσοι πάνε στα καταστήματα την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου που θα κυκλοφορήσει το νέο iPhone 7 και iPhone 7 Plus, αν δεν έχουν κάνει ήδη προ-πραγγελία, ίσως να μην καταφέρουν να εξυπηρετηθούν μιας και δεν θα υπάρχει μεγάλη ποικιλία επιλογής…

Πάντως έξω από τα καταστήματα της Apple έχουν δημιουργηθεί οι κλασικές ουρές όμως όχι στο μέγεθος που είχαμε δει στο παρελθόν.

 
Τέλος θυμίζουμε οτι στην Ελλάδα το νέο iPhone 7 και iPhon 7 Plus αναμένεται να κυκλοφορήσουν  την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version