Παρασκευή, 27 Σεπτ.
25oC Αθήνα

Keep Walking…στην Αθήνα, για να παράγουμε ενέργεια

Keep Walking…στην Αθήνα, για να παράγουμε ενέργεια

Η ανανεώσιμη πηγή ενέργειας έχει να κάνει με τα βήματα των διερχομένων πάνω σε ειδικά πλακάκια στο έδαφος. Αύριο το σύστημα Pavegen θα παράγει ενέργεια σε μεγάλο εμπορικό κέντρο της ΑΘήνας

Το σύστημα Pavegen, είναι το νικητήριο project του “Keep Walking Project”, που έρχεται στην Ελλάδα την Πέμπτη 31th Μαίου στο The Mall Athens, (Village Gold Class Cinemas) στις 19:30.

 
Πρόκειται για μια καινούργια προσέγγιση για την παραγωγή ανανεώσιμης ενέργειας στην Ελλάδα, με την διαδραστική εγκατάσταση, που παράγει ενέργεια από την κίνηση των πεζών, μια ανακάλυψη της Βρετανικής εταιρείας Pavegen Systems.
 
H προσέγγιση του Pavegen έγκειται στο γεγονός ότι χρησιμοποιεί την κινητική ενέργεια από τα βήματά μας, σε περιοχές με μεγάλη κίνηση, για να παράγει ηλεκτρική ενέργεια.


 

Η εμπειρία της πρωτοποριακής αυτής τεχνολογίας, θα παρουσιαστεί στο The Mall Athens, στην γιορτή του Keep Walking Project για να ανακαλύψει το κοινό τον τρόπο με τον όποιο τα βήματά του μπορούν να φωτίσουν τον κόσμο.
 
Το Keep Walking Project του Johnnie Walker παρουσιάστηκε τον Οκτώβριο του 2011 στην Ελλάδα  αναδεικνύοντας τρία πρωτοποριακά projects που λειτουργούν ως παραδείγματα ενός νέου τρόπου σκέψης για το πόσα περισσότερα μπορούμε να πετύχουμε όταν δουλεύουμε συλλογικά.
 
Το κοινό υποστήριξε το project που προτιμούσε να δει να υλοποιείται, συλλέγοντας «βήματα» και δωρίζοντάς τα στο project της αρεσκείας του.
 
To νικητήριο project στην Ελλάδα είναι το Pavegen και η εγκατάσταση του μηχανισμού έρχεται στην Αθήνα από τις 29 Μαΐου έως και τις 10 Ιουνίου, ως μέρος μίας παγκόσμιας γιορτής για το πόσα μπορούμε να πετύχουμε όταν δουλεύουμε συλλογικά.
 
Μέσω του Keep Walking Project του Johnnie Walker, το Pavegen έχει ήδη παρουσιάσει την μοναδική αυτή τεχνολογία με ειδικές εγκαταστάσεις σε διάφορα σημεία του κόσμου.  
 
Για περισσότερες πληροφορίες: www.pavegen.com
 

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε