Πέμπτη, 8 Αυγ.
28oC Αθήνα

Νέες πληροφορίες για το νέο Xbox

Νέες πληροφορίες για το νέο Xbox

Πολλές πληροφορίες έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο σχετικά με τις νέες λειτουργίες αλλά και τις εκδόσεις που αναμένεται να κυκλοφορήσει το νέο Xbox της Microsoft.

Σύμφωνα με τον tech blogger Paul Thurrott ο οποίος είχε αναφερθεί στην ημερομηνία ανακοίνωσης του νέου Xbox πολύ πριν το ανακοινώσει επίσημα η Microsoft, ξαναχτυπά και αυτή τη φορά υποστηρίζει οτι   το νέο Xbox αναμένεται να κυκλοφορήσει σε σε δύο έκδοσεις.
 
Μία έκδοση που θα κοστίζει 499$ και μία, πιο οικονομική, στα 299$ η οποία θα έρχεται μαζί με μια διετή συνδρομή, 10 δολαρίων το μήνα, για ένα χρονικό διάστημα.
 
Επίσης πιστεύει οτι η νέα κονσόλα της Microsoft θα κυκλοφορήσει στις αρχές Νοεμβρίου του 2013, χωρίς φυσικά να ξεκαθαρίζει αν η ημερομηνία αυτή αφορά την αγορά των ΗΠΑ ή όλου του κόσμου…
 
Εκτός όμως από τις πληροφορίες του Paul Thurrott στο διαδίκτυο κυκλοφορούν πολλές ακόμα για το νέο Xbox χωρίς φυσικά να έχουν επιβεβαιωθεί από τη Microsft.
 
Αρχικά έχουμε την ιστορία με το DRM, που πλέον οι νέες πληροφορίες θέλουν την κονσόλα να απαιτεί σύνδεση στο διαδίκτυο μόνο αν οι publishers του κάθε παιχνιδιού το έχουν επιλέξει, πράγμα που σημαίνει οτι πολλά παιχνίδια δεν θα μπορούμε να τα παίξουμε σε άλλο Xbox εκτός από το δικό μας αν η εταιρία το θέλει.
 
Επίσης το νέο Xbox θα διαθέτει και αυτό όπως το PS4 της Sony πολλές λειτουργίες μέσω Facebook και Twitter κι έτσι ο χρήστης θα μπορεί να τραβάει βίντεο και φωτογραφίες και να τις μοιράζεται στα κοινωνικά δίκτυα και πολλά ακόμα.
 
Το μόνο που έχουμε τώρα είναι να περιμένουμε μέχρι τις 21 Μαΐου για να δούμε τι από αυτά ισχύει και τι νέο θα δούμε…
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε