Κυριακή, 30 Ιουν.
27oC Αθήνα

Νova 5G Home Internet: Αξεπέραστα γρήγορο και αξιόπιστο με super απλή ενεργοποίηση

Νova 5G Home Internet: Αξεπέραστα γρήγορο και αξιόπιστο με super απλή ενεργοποίηση

Το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό μας, όταν ακούμε την λέξη «ίντερνετ», είναι η ταχύτητα. Και το δεύτερο, η αξιοπιστία, ώστε, να μην «κόβεται η σύνδεση» στο δίκτυο. 

Μέσω της γρήγορης ταχύτητας, μπορούμε να πλοηγούμαστε αμέριμνοι στο διαδίκτυο, να παρακολουθούμε ταινίες και σειρές, απολαμβάνοντας, παράλληλα, ατέλειωτες ώρες gaming. 

Μέσα από την αξιοπιστία, θα έχουμε το κεφάλι μας, ήσυχο, δίχως να ταλαιπωρούμαστε από αλλεπάλληλες βλάβες, όπως, συνέβαινε, πριν από λίγα χρόνια με το απαρχαιωμένο δίκτυο του χαλκού. Και, βέβαια, μπορούμε να μιλάμε στο τηλέφωνο, όσες ώρες θέλουμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. 

Για ακόμη μια φορά, η Νova μεταφέρει την καθημερινότητα μας σε… άλλο επίπεδο, προσφέροντας μια αξιόπιστη λύση, που μπορεί να κάνει πραγματικότητα, όλα τα παραπάνω. 

Με μια απλή κίνηση ελάχιστων δευτερολέπτων, μπορείτε και εσείς να επωφεληθείτε σε απόλυτο βαθμό, σερφάροντας στο διαδίκτυο και μιλώντας στο τηλέφωνο, όσο εσείς θέλετε, χάρη στην προηγμένη υπηρεσία Nova 5G Home internet. 

Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να συνδέσετε το Wi – Fi 6 router στην πρίζα. Έτσι απλά και εύκολα, χωρίς, καμία άλλη πολύπλοκη διαδικασία. Και την ίδια ημέρα, αποκτάτε πρόσβαση σε υπερυψηλές ταχύτητες που φθάνουν έως τα 100Mbps, καθώς και δυνατότητα για απεριόριστες κλήσεις σε εθνικά σταθερά και κινητά δίκτυα.

Το Nova 5G Home Internet συνδυάζει καινοτομία και προσιτή τιμή, από μόνο 26 ευρώ το μήνα.

Ταυτόχρονα, μπορείτε να συνδυάσετε την υπηρεσία μαζί με  την συνδρομητική πλατφόρμα της EON,  ώστε να απολαμβάνετε τους πιο premium, κορυφαίους αθλητικούς αγώνες, υπηρεσίες όπως το «timeshift» και το EON Sports Mode, κορυφαίο κινηματογραφικό περιεχόμενο με περισσότερες από 6.000 ταινίες και σειρές, οκτώ κανάλια EON Kids, 12 κανάλια ντοκιμαντέρ και πολλά άλλα.

Το 5G Home Internet σε συνδυασμό με την EON ξεκινά μόνο από 32 ευρώ το μήνα.

Μια ματιά στο Nova.gr θα κάνει την απόφαση πιο εύκολη και το internet πιο… γρήγορο!

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις