Site icon NewsIT

Ο ιδρυτής του Facebook δεν ρύθμισε το λογαριασμό του σωστά

15.12.2009 | 19:39
Ο ιδρυτής του Facebook δεν ρύθμισε το λογαριασμό του σωστά

Οι αλλαγές των ρυθμίσεων ασφαλείας και της προστασίας των προσωπικών δεδομένων που έγιναν στο Facebook...

…φαίνεται ότι δεν ήταν ομαλή για πολύ κόσμο. Μέρος του κόσμου εκτός απο τους απλούς χρήστες της υπηρεσίας, έπεσε θύμα και ο Mark Zuckerberg αφού δημοσιοποιήθηκαν κρυφές φωτογραφίες του.

Μετά τις νέες ρυθμίσεις της υπηρεσίας, στο προφίλ του Zuckerberg εμφανίστηκε μια φωτογραφία του δίπλα σε μια πισίνα να κρατάει ένα αρκουδάκι, με ύφος σαν να βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή άλλης ουσίας. Ο εκπρόσωπος Τύπου του Facebook, καθώς και ο ίδιος ο Zuckerberg υποστήριξαν ότι δεν έγινε κάποιο λάθος. Σύμφωνα με την επίσημη εκδοχή, ο Zuckerberg έλεγξε τις νέες ρυθμίσεις όπως όλοι οι χρήστες και καθόρισε την ορατότητα των φωτογραφιών, τις οποίες έχει έτσι κι αλλιώς ανοικτές σε κοινή θέα.

Το μόνο που δεν καταλάβαμε είναι γιατί αυτή η φωτογραφία με το αρκουδάκι αφαιρέθηκε λίγη ώρα μετά την εμφάνιση της είδησης. Έπειτα από αυτή την εξέλιξη, ελάχιστοι πείστηκαν από τις εξηγήσεις τουZuckerberg.

Όσοι λοιπόν έχετε λογαριασμό στο Facebook κι έχετε επιλεγμένες για κρυφές κάποιες φωτογραφίες στο προφίλ σας, καλύτερα να ξανατσεκάρετε το θέμα για να βεβαιωθείτε ότι όλα είναι όπως τα είχατε αφήσει

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version