Site icon NewsIT

O Μαρκ Ζούκερμπεργκ έγινε πατέρας και θα δώσει το 99% των μετοχών του στο Facebook!

02.12.2015 | 07:17
O Μαρκ Ζούκερμπεργκ έγινε πατέρας και θα δώσει το 99% των μετοχών του στο Facebook!

Με αφορμή την γέννηση της κόρης του, ο ιδρυτής του Facebook ανακοίνωσε οτι σκοπεύει να δώσει το 99% των μετοχών που έχει στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο για να κάνει τον κόσμο καλύτερο

Η γέννηση της κόρης του Μαξ, ήταν η αφορμή για τον ιδρυτή του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, να ανακοινώσει την απόφασή του να δώσει το 99% των μετοχών του Facebook αξίας πάνω από 45 δισεκατομμύρια δολάρια στο ίδρυμα που έχει ιδρύσει με τη γυναίκα του για την ενίσχυση ανθρωπιστικών οργανώσεων.
 
Ο Μαρκ Ζούγκερμπεργκ φυσικά δεν θα δώσει το 99% των μετοχών του άμεσα, αλλά καθ’ όλη την διάρκεια της ζωής του και της γυναίκας του. Παράλληλα με την ανακοίνωση αυτή, ο Μαρκ δεν θα μπορούσε να μην ποστάρει κάτι για τον ερχομό της κόρης του στο προφίλ του στο Facebook. Έτσι με ένα γράμμα που έγραψε μαζί με τη γυναίκα του λέει στην μικρή Μαξ ότι την αγαπάνε και ότι αισθάνονται μεγάλη ευθύνη στο να κάνουν τον κόσμο καλύτερο για εκείνη και για όλα τα παιδιά.
 
 
Τέλος η μικρή Μαξ όπως φαίνεται θα πρέπει να περιμένει λίγο (13 χρόνια) για να μπορέσει να έχει το δικό της προφίλ στο Facebook αφού στις ΗΠΑ απαγορεύεται να υπάρχουν προσωπικά στοιχεία για παιδιά κάτω των 13 ετών.
 
 
 
Tags:

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version