Παρασκευή, 26 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Οι ζωντανές μεταδόσεις στο Facebook έρχονται και στους υπολογιστές!

Οι ζωντανές μεταδόσεις στο Facebook έρχονται και στους υπολογιστές!

Το Facebook ανακοίνωσε ότι μετά τα smartphones, θα επιτρέπει και στους χρήστες υπολογιστών, να κάνουν ζωντανές μεταδόσεις.

Ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία της υπηρεσίας Facebook Live, που επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν ζωντανές μεταδόσεις από το smartphone τους, το Facebook ανακοινώνει ότι πλέον η υπηρεσία αναπτύσσεται και πάει κι έρχεται και στην έκδοση του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου και στους υπολογιστές.
Με αυτό τον τρόπο οι χρήστες θα μπορούν με τη χρήση εξωτερικών καμερών και προγραμμάτων στον υπολογιστή να κάνουν ζωντανές μεταδόσεις προβάλλοντας σε αυτές γραφικά, εικόνα από τον υπολογιστή τους και βίντεο.
Η κίνηση αυτή του Facebook γίνεται για να μπορέσει το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο να ανταγωνιστεί το Twitch και το YouTube Gaming που έχουν αποκτήσει πολύ μεγάλο κοινό από την προβολή video games σε ζωντανές μεταδόσεις 
Τέλος η νέα λειτουργία θα είναι διαθέσιμη σταδιακά σε όλους τους χρήστες ενώ η διαδικασία είναι πάρα πολύ απλή αφού το μόνο που έχει να κάνει κάποιος είναι να επιλέξει την επιλογή Live Video που είναι διαθέσιμη στη δημιουργία δημοσιεύσεων.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε