Site icon NewsIT

Πήραμε στα χέρια μας το Playstation 4

20.11.2013 | 20:39
Πήραμε στα χέρια μας το Playstation 4

Μπορεί το PS4 να μην έχει κυκλοφορήσει ακόμα στην Ελλάδα όμως η Sony μας έστειλε μία συσκευή για να πάρουμε μία πρώτη γεύση από τη νέα της κονσόλα.

Το Newsit σε συνεργασία με το Gameslife, πήρε στα χέρια του μερικές μέρες πρικ κυκλοφορήσει στην Ευρώπη, το νέο Playstation 4 και σας λέει εντυπώσεις.
 

 
Το νέο Playstation 4 έχει αεροδυναμικό σχεδιασμό, είναι πολύ πιο ελαφρύ απ’ ότι φαίνεται στις εικόνες και γενικότερα από πλευράς σχεδιασμού είναι πολύ προσεγμένο ( η Sony μάλιστα έχει “κρύψει” πολύ καλά όλες τις βίδες της συσκευής) αφού διαθέτει και γυαλιστερές αλλά και ματ επιφάνειες ενώ μία μικρή γραμμή ανάμεσά τους ανάβει και αλλάζει χρώματα ανάλογα με το τι κάνει ο χρήστης (γίνεται λοιπόν μπλε όταν ανάβει, ασπρο όταν είναι ανοιχτή και πορτοκαλί όταν είναι σε standby mode)

 
Από πλευράς Hardware η κονσόλα δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από έναν hi end υπολογιστή μιας και στο εσωτερικό της κρύβει έναν 8πύρηνο επεξεργαστή της AMD,  8GB RAM DDR5,, 500GB σκληρό δίσκο, 2 θύρες USB 3.0, μία θύρα HDMI, μία θύρα Ethernet και μία θύρα optical.

 
Εκτός όμως από το Playstation, η Sony άλλαξε και το χειριστήριο! Το DualShock 4 λοιπόν, όπως ονομάζεται το νέο ασύρματο περιφερειακό της Sony, είναι άνετα το καλύτερο που έχει σχεδιάσει μέχρι σήμερα η εταιρεία. 

 
Τα πλήκτρα και οι μοχλοί δεν έχουν αλλάξει θέση σε σχέση με το Dualshock 3 όμως ανάμεσα στους δύο μοχλούς πλέον εκτός από το PlayStation button το οποίο είναι πιο μικρό σε μέγεθος, η Sony έχει προσθέσει ένα ηχείο το οποίο δίνει μία νέα διάσταση στην εμπειρία gaming καθώς και μία επιφάνεια αφής η οποία έχει πάρει το ρόλο του start button. Τα πίσω πλήκτρα παραμένουν στις θέσεις τους με τα L2 και R2 να έχουν πλέον καλύτερο σχεδιασμό για να μπορούν να κρατούν τα δάχτυλα του χρήστη στη θέση τους.
 
Αυτή λοιπόν είναι η πρόταση για τη νέα γενιά κόνσολων της Sony το μόνο που μένει τώρα είναι να περιμένουμε μέχρι τις 13 Δεκεμβρίου που θα κυκλοφορήσει κι επίσημα στην Ελλάδα σε τιμή που θα ξεκινάει από 409€
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
 

 

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version