Δευτέρα, 21 Οκτ.
17oC Αθήνα

SimpleFi On the go: Πως να δουλεύεις όπου και αν βρίσκεσαι!

SimpleFi On the go: Πως να δουλεύεις όπου και αν βρίσκεσαι!

Η τεχνολογία και οι ταχύτητες συνδέσεις στο internet έχουν εξελιχθεί με αποτέλεσμα να μην είναι απαραίτητη η φυσική παρουσία στο χώρο εργασίας ειδικότερα τώρα που έχουν πιάσει οι ζέστες.

Με την νέα σειρά προϊόντων SimpleFi On the go της WIND μπορείς να έχεις ασύρματη πρόσβαση στο Internet από όπου και αν είσαι, φυσικά και στην παραλία, με 3 φορές πιο γρήγορες 4G ταχύτητες σε έως και 10 συσκευές ταυτόχρονα.
Με απλά λόγια έχεις μαζί σου ένα ασύρματο router το οποίο σου επιτρέπει να έχεις ασύρματη σύνδεση στο internet όπως ακριβώς έχεις στο σπίτι, στη δουλειά στην καφετέρια ή όπου πηγαίνεις και ζητάς τον κωδικό του ασύρματου δικτύου για να μπορείς να συνδεθείς κλπ.
Επίσης το 4G δίκτυο της WIND προσφέρει στους χρήστες πολύ γρήγορες ταχύτητες σύνδεσης για να μπαίνουν στο Facebook (όπως για παράδειγμα 3 δευτερόλεπτα), να πλοηγηθούν στο Internet από κινητό, tablet ή υπολογιστή, να κατεβάσουν αλλά και να ανεβάσουν αρχεία και φυσικά να παρακολουθήσουν βίντεο στο Youtube αλλά και σε streaming υπηρεσίες χωρίς διακοπές.
Με το SimpleFi On the go της WIND μπορείς να μετατρέψεις σε γραφείο σου όλο τον κόσμο και όλα τα μέρη ενώ παράλληλα μπορείς να απολαμβάνεις μεγάλες ταχύτητες σύνδεσης χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε