Κυριακή, 30 Ιουν.
27oC Αθήνα

Σωστό κλιματιστικό σημαίνει και εξοικονόμηση ενέργειας: Η τεχνολογία πίσω από τη δροσερή ατμόσφαιρα

Σωστό κλιματιστικό σημαίνει και εξοικονόμηση ενέργειας: Η τεχνολογία πίσω από τη δροσερή ατμόσφαιρα

Το καλοκαίρι έφτασε και αυτό σημαίνει ένα πράγμα: ότι τα κλιματιστικά σε λίγο καιρό θα αρχίσουν να δουλεύουν στο… cool (και στο φουλ).  

Ανοιχτό κλιματιστικό βέβαια, εκτός από δροσιά, σημαίνει και χρήματα. Πώς μπορούμε να εξοικονομήσουμε ενέργεια και χρήματα; Η απάντηση είναι μια: η σωστή επιλογή κλιματιστικού, με ταυτόχρονη υιοθέτηση απλών πρακτικών στην καθημερινότητά μας!  

Μια συμβουλή είναι σίγουρα η ρύθμιση του κλιματιστικού σε θερμοκρασίες μεταξύ 26°C και 28°C κατά τη θερινή περίοδο κάτι το οποίο βοηθά στη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας. Επίσης, σε μια δροσερή ημέρα, είναι καλύτερο να αξιοποιούμε το φυσικό αερισμό και να αποφεύγουμε τη χρήση κλιματιστικού.

Με τη νέα σειρά οικιακού κλιματισμού C-series A+++ της AUX θα απολαύσετε κορυφαία άνεση στον χώρο σας καθώς προφέρει εκπληκτική απόδοση σε κάθε λειτουργία με εξαιρετική εξοικονόμηση ενέργειας. Σχεδιασμένα για να καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες κάθε σπιτιού, τα κλιματιστικά AUX συνδυάζουν υψηλή αισθητική με μέγιστη απόδοση, και όλο αυτό σε προσιτή τιμή!

Με την αξιοπιστία ενός από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές κλιματιστικών στον κόσμο, τα κλιματιστικά C-series φέρουν καινοτόμο τεχνολογία καλύπτοντας με τον καλύτερο τρόπο κάθε ανάγκη θέρμανσης και ψύξης, χωρίς να επιβαρύνουν το λογαριασμό ρεύματος.  

Για τα ζεστά καλοκαίρια που θα ακολουθήσουν, η σειρά κλιματιστικών C της AUX έρχεται να εξασφαλίσει μέγιστη απόδοση ψύξης, με τα προηγμένα χαρακτηριστικά που διαθέτει. Η μεγαλύτερη περσίδα για την προσαγωγή αέρα επιτρέπει ταχύτερη ψύξη (αλλά και θέρμανση τον χειμώνα) ενώ η θερμότητα διαχέεται ομοιόμορφα σε όλους τους χώρους εξασφαλίζοντας άνετο περιβάλλον. Η ροή αέρα γίνεται ανεπαίσθητη με τις μικροοπές αερισμού στην περσίδα με αποτέλεσμα μεγαλύτερη ξεκούραση όταν κοιμάστε.  

Πώς εξασφαλίζεται η μέγιστη απόδοση σε ψύξη και θέρμανση; Το κλιματιστικό C-series φέρει 100% DC inverter συμπιεστή για μεγάλο εύρος ρύθμισης συχνότητας ρεύματος και λειτουργία από τους -30°C έως και τους +60°C. Με ενεργειακή κλάση Α+++ στη λειτουργία της ψύξης, είναι πολύ αποδοτικό και μπορεί να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε ενέργεια και χρήματα.  

Φυσικά, σε έναν κόσμο όπου κυριαρχεί η smart τεχνολογία, δεν θα μπορούσε το κλιματιστικό να λείπει από αυτό το «έξυπνο» οικιακό οικοσύστημα. Για ακόμα μεγαλύτερη άνεση, το C-series μπορεί να συνδεθεί μέσω Wi-Fi και με τη χρήση εφαρμογής σε οποιαδήποτε Android ή iOS συσκευή, υπάρχει μέγιστη αυτονομία χειρισμού.  

Ασφάλεια και υγιεινή στο επίκεντρο  

Η προηγμένη τεχνολογία 5ης γενιάς αυτοκαθαρισμού των κλιματιστικών C-series A+++ της AUX, εξασφαλίζει αναβαθμισμένη διαδικασία αυτοκαθαρισμού 6 σταδίων της εσωτερικής και εξωτερικής μονάδας. Με απομάκρυνση βακτηρίων σε ποσοστό 99.9%, η εσωτερική μονάδα κρατάει την ατμόσφαιρα του χώρου καθαρή και υγιή. Σε περίπτωση που η μονάδα χρειάζεται καθαρισμό, θα ανάψει φωτεινή ένδειξη για καθαρισμό του φίλτρου. Επίσης, το C-series διαθέτει προαιρετική λειτουργία ξηράς επαφής, δηλαδή όταν η μονάδα λάβει σήμα από το άνοιγμα του παραθύρου ή αισθητήρα φωτιάς, τότε το κλιματιστικό θα απενεργοποιηθεί αυτόματα.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος της AUX στην Ελλάδα είναι η Westnet, μέλος του Ομίλου Olympia. Η εταιρεία φέρνει στην ελληνική αγορά την καινοτόμο τεχνολογία της AUX σε οικιακό και επαγγελματικό κλιματισμό, ένα brand με εκτενές αποτύπωμα σε όλο τον κόσμο, το οποίο μάλιστα κατέχει την 3η θέση στον τομέα του κλιματισμού από το 2018.

Με 6 κέντρα Έρευνας και Ανάπτυξης και εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει πάνω από 2000 έμπειρους Μηχανικούς, η AUX εγγυάται κορυφαία ποιότητα και αξιοπιστία για τα προϊόντα της.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη σελίδα της AUX στο Facebook.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις