Site icon NewsIT

Surface Book: Το πρώτο laptop της Microsoft είναι γεγονός!

08.10.2015 | 11:17
Surface Book: Το πρώτο laptop της Microsoft είναι γεγονός!

Με σκοπό να ανταγωνιστεί το Macbook της Apple, η Microsoft δημιούργησε το Surface Book, το πρώτο laptop που κατασκευάζει η εταιρία στην ιστορία της.

Το Surface Book, της Microsoft διαθέτει οθόνη 13,5 ιντσών η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως tablet αφού είναι αποσπώμενη, αλλά και σαν notepad με την συνοδευτική ηλεκτρονική γραφίδα. Στο εσωτερικό του κρύβει εναν επεξεργαστή Core i5 ή i7, μνήμη RAM που μπορεί να φτάσει έως16GB ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη, SSD σκληρό δίσκο χωρητικότητας 128GB, 256GB, 512GB ή 1TB, κάρτα γραφικών Nvidia GeForce 1GB GDDR5 ενώ η αυτονομία της μπαταρίας του σύμφωνα μπορεί να φτάσει ακόμα και τις 12 ώρες.
Η Microsoft κατά την παρουσίαση δήλωσε ότι το Surface Book είναι δύο φορές ισχυρότερο από το MacBook Pro της Apple και ότι είναι το ισχυρότερο laptop 13 ιντσών στον κόσμο ενώ δεν έλειψε να επισημάνει οτι είναι ιδανικό τόσο για επαγγελματίες όσο και για τους gamers. H τιμή του ξεκινά από $1499 και θα είναι διαθέσιμο πρώτα στην Αμερική από τις 26 Οκτωβρίου με τις προπαραγγελίες να έχουν ήδη ξεκινήσει.

Tags:

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version