Site icon NewsIT

The Next Web Conference 2013: Το Newsit είναι εκεί!

25.04.2013 | 12:55
The Next Web Conference 2013: Το Newsit είναι εκεί!

Το Newsit είναι στο Amsterdam και θα σας μεταφέρει όλα τα νέα από το μεγαλύτερο πανευρωπαϊκό συνέδριο για νέες επιχειρήσεις και τεχνολογία.  

Όλα είναι έτοιμα για να αρχίσει το μεγαλύτερο πανευρωπαϊκό συνέδριο για νέες επιχειρήσεις και τεχνολογία.

Ανάμεσα στις μεγαλύτερες ενημερωτικές ιστοσελίδες και τεχνολογικά blogs του κόσμου που είναι καλεσμένοι στο “TNW Conference 2013” όπως είναι η “Wall Street Journal”, το “Engadget”,  το “Wired” και το “The Verge” για να καλύψουν το γεγονός, βρίσκεται και το Newsit και θα σας μεταφέρει όλα τα νέα.


 
Στο συνέδριο του οποίου τα εισητήρια έχουν πλέον εξαντληθεί, θα μιλήσουν οι εκπρόσωποι των μεγαλύτερων εταιριών στο χώρο της τεχνολογίας και όχι μόνο, όπως είναι η Amazon, η Microsoft, το Linkedin ενώ θα δώσουν συμβουλές στους νέους επιχειρηματίες που θα βρίσκονται εκεί για τις επιχειρήσεις τους.
 

 
Παράλληλα οι ανερχόμενοι επιχειρηματίες θα μπορούν να γνωρίσουν και να παρουσιάσουν τις ιδέες τους σε επενδυτές και σε πετυχημένους επιχειρηματίες που θα βρίσκονται εκεί από εταιρίες όπως είναι το Facebook, η Google,  είναι χρόνια στο χώρο, ενώ κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα γίνονται και πολλές παράλληλες ομιλίες και σεμινάρια από ειδικούς.

Ο κόσμος έχει αρχίσει να μαζεύεται

Όλοι είναι στις θέσεις τους…

Tags:

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version