Δευτέρα, 21 Οκτ.
19oC Αθήνα

Το HTC U 11 μπορεί να δεχθεί και πίεση!

Το HTC U 11 μπορεί να δεχθεί και πίεση!

Η HTC παρουσίασε το νέο smartpohone HTC U 11, με το οποίο θέλει να βελτιώσει τα πεσμένα νούμερα της

Το νέο HTC U 11 διαθέτει QHD Super LCD 5 οθόνη 5.5 ιντσών  ανάλυσης 2560×1440 και επικάλυψη Gorilla Glass, 4GB μνήμη RAM, 64GB διαθέσιμο αποθηκευτικό χώρο με δυνατότητα επέκτασης με κάρτα microSD, κάμερα dualpixel 12MP f/1.7 στο πίσω μέρος, και 16 MP στο μπροστινό μέρος.

 Στο κάτω μέρος μπορούμε να δούμε ότι η HTC έχει ακολουθήσει τα βήματα της Apple κι έχει βγάλει την υποδοχή 3.5mm των ακουστικών δίνοντας αντάπτορα από USB Type-C σε 3.5mm ενώ στη δεξιά πλευρά υπάρχουν τα κουμπιά έντασης το power button καθώς και οι αισθητήρες πίεσης που το κάνουν να ξεχωρίζει από τα άλλα smartphones της αγοράς .

Η HTC έχει ονομάσει την λειτουργία πίεσης, Edge Sense και στην ουσία επιτρέπει στον χρήστη να εκτελέσει διάφορες ενέργειες απλά πιέζοντας τις πλευρές του smartphone. Με αυτό τον τρόπο δηλαδή μπορεί με μικρή μία πίεση να ανοίξει την κάμερα, να ενεργοποιήσει το Google Assistant με παρατεταμένη πίεσης. 
Φυσικά αν κάποιος θέλει μπορεί να αλλάξει τις λειτουργίες αυτές και να βάλει τις δικές του.

Το HTC U 11 αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο Μάιο σε τιμή €749 και ίσως οι καινοτομίες του να βοηθήσουν την HTC να ανακάμψει την καθοδική της πορεία.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε