Τεχνολογία

To νέο Pro θα μιλάει ελληνικά!

Το Pro Evolution Soccer 2011 που θα κυκλοφορήσει σε λίγους μήνες, θα είναι το πρώτο της σειράς που θα έχει ελληνική περιγραφή αγώνα.

Πέρασαν 7 χρόνια από την πρώτη φορά που ακούσαμε για τελευταία φορά, ελληνική περιγραφή στο Fifa και τώρα η Konamiέρχεται να ταράξει τα νερά βάζοντας στην ελληνική έκδοση του Pro Evolution Soccer 2011 εκτός από τα ελληνικά μενού που είδαμε φέτος για πρώτη φορά και ελληνική περιγραφή αγώνα.

Το ρόλο τον σχολιαστών θα αναλάβουν δύο καταξιωμένοι Έλληνες σχολιαστές, ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος και ο Γιώργος Θαναηλάκης, δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό!

To Pro Evolution Soccer 2011 θα κυκλοφορήσει μέσα στο Νοέμβριο του 2010 για PC, Playstation 3, Playstation 2, Wii, Xbox 360 και PSP.

Τεχνολογία

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τεχνολογία: Περισσότερα άρθρα
Αστρονόμοι δημιουργούν για πρώτη φορά με λεπτομέρεια την πρώτη τρισδιάστατη δομή της ατμόσφαιρας ενός εξωπλανήτη
Είναι η πρώτη φορά που οι αστρονόμοι είναι σε θέση να μελετήσουν την ατμόσφαιρα ενός πλανήτη εκτός του Ηλιακού μας συστήματος σε τέτοιο βάθος και λεπτομέρεια
Τρισδιάστατο σχέδιο της ατμόσφαιρας του WASP-121b που αποτελείται από τρία στρώματα: Ανέμους σιδήρου στο κάτω μέρος, αεροχείμαρρο νατρίου στο μεσαίο τμήμα και ένα ανώτερο στρώμα ανέμων υδρογόνου