Δευτέρα, 1 Ιουλ.
27oC Αθήνα

Το Pokemon Go είχε έσοδα 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε 7 μήνες!

Το Pokemon Go είχε έσοδα 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε 7 μήνες!

7 μήνες ήταν αρκετοί για να μπορέσει το Pokemon GO να έχει έσοδα πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια 

Μέσα σε μόλις 7 μήνες κυκλοφορίας το Pokemon GO κατάφερε να έχει έσοδα 1 δισεκατομμύριο δολάρια, καταφέρνοντας με αυτό τον τρόπο να είναι ο πρώτος τίτλος που τα καταφέρνει σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα στην ιστορία του mobile gaming. 
 
Για να μπορέσει να καταλάβει κάποιος, πόσο δύσκολο είναι αυτό, δεν έχει παρά να σκεφτεί οτι το δημοφιλές παιχνίδι Clash Royale ακόμα δεν έχει ξεπεράσει το 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε έσοδα, παρά το γεγονός οτι κυκλοφόρησε αρκετούς μήνες νωρίτερα από το Pokemon Go.
Το Pokemon Go στα μέσα του Ιανουαρίου, είχε έσοδά 950 εκατομμύρια δολάρια, και μπορεί στην Ευρώπη να έχει περάσει η μόδα του, όμως στον υπόλοιπο κόσμο συνεχίζει να επεκτείνεται με την Νότια Κορέα να είναι ο επόμενος σταθμός του και πλέον μένει να δούμε αν θα συνεχίσει έτσι και τα επόμενα χρόνια ή απλά θα εξαφανιστεί. 
 
Πάντως για την ώρα το Pokemon GO έχει καταφέρει να έχει περίπου 1.5 με 2.5 εκατομμύρια δολάρια σε έσοδα την ημέρα, ποσό αρκετά χαμηλότερο από τα 18 εκατομμύρια που έβγαζε τις πρώτε εβδομάδες κυκλοφορίας.
 
Τέλος η Niantic, η δημιουργός του Pokemon GO, προσπαθεί σε τακτά διαστήματα, να κυκλοφορεί updates για το παιχνίδι για να κρατάει το ενδιαφέρον των παιχτών.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε