Site icon NewsIT

«Η ασφάλιση της κατοικίας σου είναι δική σου επιλογή»

13.11.2014 | 17:00
«Η ασφάλιση της κατοικίας σου είναι δική σου επιλογή»

Η ασφάλιση σπιτιού είναι υποχρεωτική, κυρίως για όσους έχουν πάρει στεγαστικό δάνειο. Κάποιοι το γνωρίζουν, κάποιοι άλλοι όμως όχι. Αυτό που δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι είναι ότι μπορεί ο κάθε πολίτης να ασφαλίσει την κατοικία του στην εταιρεία που εκείνος επιθυμεί και όχι στην ασφαλιστική που θέλει η τράπεζα.

Και πολλές φορές οι πολίτες αναγκάζονται να πληρώνουν πολλά χρήματα για την ασφάλιση του σπιτιού τους με την τράπεζα να επιλέγει όχι κάθε φορά την πιο συμφέρουσα λύση.

Σύμφωνα με την Εγκύκλιο 462 της Τράπεζας της Ελλάδος, κάθε τράπεζα οφείλει να κάνει δεκτό οποιοδήποτε ασφαλιστήριο συμβόλαιο κατοικίας που περιλαμβάνει τις καλύψεις που απαιτούνται από τη δανειακή σύμβαση.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ
Η υποχρεωτική ασφάλιση κατοικίας που προβλέπεται από τις δανειακές συμβάσεις συνήθως απαιτεί τις καλύψεις σεισμού και πυρκαγιάς.
Το νέο συμβόλαιο που θα προσκομίσει ο δανειολήπτης θα πρέπει να περιλαμβάνει τουλάχιστον τις καλύψεις αυτές.
Ωστόσο κάποιες τράπεζες απαιτούν επιπλέον καλύψεις, όπως διαρροή/ θραύση σωληνώσεων, καιρικά φαινόμενα κ.α.

Είναι σημαντικό λοιπόν να γνωρίζετε ότι μπορείτε να ασφαλίσετε την κατοικία σας σε οποιοδήποτε φορέα παρέχει ασφαλιστικά προϊόντα. H Anytime καινοτομεί και στην ασφάλιση της κατοικίας σας. Τώρα μπορείτε να ασφαλίσετε την κατοικία σας direct ως εξής:

Μέσα σε λιγότερο από 5 λεπτά μπορείτε να υπολογίσετε τα ασφάλιστρά σας και στην συνέχεια να αγοράσετε το συμβόλαιό σας online με πιστωτική κάρτα ή με μετρητά. Την ίδια στιγμή θα λάβετε το συμβόλαιο στο e-mail σας.
Τυπώνετε το συμβόλαιό σας και το προσκομίζετε στην τράπεζα.
Το ίδιο μπορεί να γίνει και τηλεφωνικά καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο. Καλέστε στο 210 94 60000 ή στο 801 11 30000.
Ο εκπρόσωπος της Anytime θα σας βοηθήσει να υπολογίσετε τα ασφάλιστρά σας. Η αγορά γίνεται κι εδώ άμεσα είτε με μετρητά είτε με πιστωτική και το συμβόλαιο θα φτάσει στα χέρια σας με courier στη διεύθυνση που επιθυμείτε, χωρίς καμία δική σας οικονομική επιβάρυνση.

Τα πλεονεκτήματα της Anytime στην ασφάλιση κατοικίας:

Στην Anytime θα βρείτε όχι μόνο οικονομικά ασφάλιστρα αλλά θα διαπιστώσετε ότι θα βρείτε την καλύτερη σχέση ποιότητας και τιμής. Δεν υπάρχει πρόγραμμα που να μην περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες καλύψεις που απαιτεί η τράπεζα για όσους έχουν είτε στεγαστικό δάνειο, είτε απλά θέλουν να ασφαλίσουν το σπίτι τους.
Επίσης, άνθρωποι της Anytime είναι στην διάθεσή σας διαρκώς για να λύσουν κάθε σας απορία αλλά και στην πε΄ριπτωση αποζημίωσης η διαδικασία δεν είναι καθόλου χρονοβόρα.
Και κάτι πολύ βασικό: όλα τα προγράμματα Anytime Home, όπως και όλα τα προγράμματα της Anytime, έχουν τη σφραγίδα την εγγύηση της INTERAMERICAN.

Η Anytime προσφέρει 3 προγράμματα ασφάλισης κατοικίας:

Το Economic: Το βασικό πρόγραμμα ασφάλισης για στεγαστικά δάνεια. Καλύπτει το κτίριο της κατοικίας και απευθύνεται σε εσάς που έχετε στεγαστικό δάνειο. Είναι το βασικό πακέτο ασφάλισης που απαιτούν οι τράπεζες.

Το Value: Το πλήρες πρόγραμμα ασφάλισης για στεγαστικά δάνεια. Καλύπτει το κτίριο της κατοικίας και απευθύνεται σε εσάς που έχετε στεγαστικό δάνειο αλλά η τράπεζα σας απαιτεί επιπλέον καλύψεις (διαρροή/ θραύση σωληνώσεων, καιρικά φαινόμενα κ.α.)

Το Premium: Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφάλισης για κάθε κίνδυνο. Καλύπτει το κτίριο και το περιεχόμενο της κατοικίας και απευθύνεται σε εσάς που θέλετε να ασφαλίσετε το σπίτι σας για κάθε κίνδυνο.

Anytime Home: Από τα πιο οικονομικά προγράμματα ασφάλιση κατοικίας στην αγορά

Όλα τα προγράμματα Anytime Home διαθέτουν εξαιρετικά ανταγωνιστικά ασφάλιστρα, είναι απλά, κατανοητά και καλύπτουν πλήρως τόσο εκείνους που έχουν στεγαστικό δάνειο, όσο και εκείνους που θέλουν να καλύψουν το σπίτι τους για κάθε κίνδυνο, τόσο για το κτίριο όσο και για το περιεχόμενο.
Αν μάλιστα έχετε ασφαλίσει την κατοικία σας στην τράπεζα από την οποία πήρατε το στεγαστικό δάνειο και δεν έχετε εξετάσει άλλες εναλλακτικές, η Anytime σας προσφέρει την ιδανική λύση, σε λιγότερο από 5 λεπτά.
Με τα προγράμματα Anytime Home γλυτώνετε πολλά χρήματα από την ασφάλιση κατοικίας σας που ήδη έχετε!
Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο www.anytime.gr ή καλέστε στα τηλέφωνα 210 94 60000, 801 11 30000.

Θέρμανση - Εξοικονόμηση Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version