Παρασκευή, 5 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Αιτωλοακαρνανία: Μετά το Πασχαλινό γλέντι… κλωτσιές, μπουνιές και δάκρυα – Εφιάλτης για αντρόγυνο σε διαμέρισμα!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Το αντρόγυνο κατέληξε άσχημα χτυπημένο σε νοσοκομείο, με τα όσα έγιναν στο σπίτι τους να προκαλούν αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις στην τοπική κοινωνία…

Η θρασύτατη ληστεία έγινε το βράδυ του Πάσχα στις Εργατικές Κατοικίες του Δοκιμίου, όταν τρεις τσιγγάνοι που αναζητούνται, εισέβαλαν σε σπίτι και με χρήση βίας άρπαξαν από το λαιμό του θύματος μια χρυσή αλυσίδα με σταυρό και ένα πορτοφόλι που βρήκαν στο σπίτι, το οποίο και περιείχε 70 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του agrinioreport.com, οι δράστες χτύπησαν άσχημα, με κλωτσιές και γροθιές τόσο τον άνδρα όσο και τη γυναίκα που εκείνη την ώρα, 21.30, βρισκόταν στο σπίτι.

Ο τρόπος με τον οποίο ενήργησαν οι τρεις τσιγγάνοι και η αγριότητα της πράξης τους, προκαλεί αντιδράσεις και την εύλογη ανησυχία των κατοίκων της περιοχής, που δεν έρχονται για πρώτη φορά αντιμέτωποι με ανάλογα περιστατικά. Η αστυνομία φέρεται να έχει ταυτοποιήσει τους δράστες, τους οποίους και αναζητά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Κρήτη: Θάνατος αθλητή στο Πασχαλινό τραπέζι από μπαλωθιές – Το σπαρακτικό αντίο των φίλων του στο facebook (Φωτό)!

Κορινθία: Σκότωσε τον συγκάτοικό του με μαχαίρι – Το μοιραίο χτύπημα στο πόδι και ο θάνατος από ακατάσχετη αιμορραγία!

Σαντορίνη: Χαροπαλεύει η Αμερικανίδα τουρίστρια που τραυματίστηκε από αυτοσχέδιο βεγγαλικό – Τι αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ!

Αγρίνιο: Ο εκβιασμός του Πάσχα – Οι απειλές στην ιδιοκτήτρια για τους υπαλλήλους που απασχολεί…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε