Παρασκευή, 5 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Αλεξανδρούπολη: Αυτός είναι ο δολοφόνος του πασίγνωστου επιχειρηματία – Τα ντοκουμέντα της σύλληψης για το έγκλημα που συγκλόνισε (Δείτε φωτό)!

ΦΩΤΟ από 1ki1news
ΦΩΤΟ από 1ki1news

Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο ο δράστης να εργαζόταν παλιότερα ως υπάλληλος του θύματος – Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του συνεργού του…

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας τον άνδρα, ο οποίος κρυβόταν σε θαμνώδη περιοχή στη Χιλή. Πρόκειται για έναν 43χρονο ομογενή από τη Γεωργία, που ζούσε στην Αλεξανδρούπολη. Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το ”1ki1news” από την ώρα της σύλληψης…
ΦΩΤΟ από 1ki1news
ΦΩΤΟ από 1ki1news

Κίνητρο του εγκλήματος, ήταν η ληστεία σύμφωνα με την Αστυνομία, αφού οι δύο δράστες άρπαξαν τον χαρτοφύλακα που είχε μαζί του ο επιχειρηματίας και μέσα, είχε περίπου 10.000 ευρώ.

Στην κατοχή του 43χρονου που συνελήφθη, βρέθηκε χρηματικό ποσό από τη ληστεία ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δεύτερου δράστη.
ΦΩΤΟ από 1ki1news
ΦΩΤΟ από 1ki1news

Όσο για το μηχανάκι που βρέθηκε λίγο πριν τη σύλληψη του δράστη, πρόκειται μηχανάκι μικρού κυβισμού  -και όχι μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού, όπως έλεγαν οι αρχικές πληροφορίες- που είχε κλαπεί προ τριμήνου από την περιοχή της Αλεξανδρούπολης, ενώ οι δράστες εκτιμάται πως διέφυγαν με άλλο όχημα που τους περίμενε, μετά το έγκλημα.

Ο άτυχος επιχειρηματίας, δραστηριοποιείτο στον χώρο των ζαχαροπλαστείων και της εστίασης και εξετάζεται το ενδεχόμενο ένας από τους δύο δράστες, να εργαζόταν παλιότερα ως υπάλληλός του…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Θεσσαλονίκη: Σκοτώθηκε ενώ έφτιαχνε τον ηλιακό – Το πτώμα βρέθηκε στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας!

Θεσσαλία: Οι δύσκολες ώρες του Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου – Ύβρεις και συνεχείς επιθέσεις στον πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής!

Ρόδος: Έσπασαν στο ξύλο υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο στη μέση του δρόμου – Τον εγκλώβισαν με το αυτοκίνητό τους!

Λασίθι: Το… αμίμητο των επερχόμενων εκλογών – Υποψήφιος σε τρία διαφορετικά ψηφοδέλτια!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε